Bus Idee Dag

bus-idee-ter-beek-reizenHet samenstellen van een originele, gezellige en passende dagtocht voor een groep is soms een hele uitdaging. U wilt immers een interessant, aansprekend en betaalbaar programma aanbieden. Daarom kan het zinvol zijn een bezoek te brengen aan de Bus-Idee-Dag in Boskoop.

ProgrammaInschrijven voor Bus Idee Dag 2017

bus-ter-beek-reizen-voor-paleisDe Bus-Idee-Dag wordt dit jaar gehouden op donderdag 2 november in Boskoop. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor organisatoren van groepsuitstapjes en medewerkers van touringcarbedrijven. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met geschikte locaties, excursies, activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden voor groepen. Het aantal mogelijkheden voor groepen is enorm. Ook voor minder valide deelnemers zijn er talloze mogelijkheden zowel qua programma als wat betreft het touringcarvervoer (ter Beek Reizen beschikt over twee rolstoeltouringcars). Wij bieden twee (bestuurs)leden per groep (vereniging, stichting, bedrijf, club enz.) een gratis bezoek aan de Bus-Idee-Dag aan inclusief entree en touringcarvervoer.

bus-idee-koffieTijdens de heenreis wordt u een kopje koffie met een ambachtelijk bereide gevulde koek aangeboden en tijdens de terugreis trakteren wij u op een hapje en een drankje.

Nieuw dit jaar is dat u ook kunt deelnemen aan een promotie dagtocht. Wij hebben een leuke dagtocht voor u samengesteld die u ook zou kunnen inzetten voor uw eigen groep. Uiteraard is dit een voorbeeld dagtocht die naar uw eigen wensen is aan te passen. Omdat we tijdens deze dagtocht deelnemen aan verschillende excursies en omdat u kunt genieten van een heerlijke lunch en diner vragen wij een kleine bijdrage van € 10,- per persoon. Deze dagtocht vindt plaats op woensdag 15 november. Het is voor deze dagtocht niet mogelijk om in Enschede of Oldenzaal op te stappen. Geef u snel op, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Pinksteren-verrassingstochtAls u besluit om voor uw groepsdagtocht in 2018 gebruik te maken van de diensten van ter Beek Reizen dan bieden wij uw gezelschap een heerlijke traktatie aan tijdens de dagtocht. Deze aanbieding geldt ook wanneer u op 2 en 15 november verhinderd bent. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw groep met ons te bespreken.

Dagtochtengids-ter-beek-reizenMocht u het leuk vinden om mee te gaan met de Bus-Idee-Dag óf de promotie dagtocht, neem dan telefonisch contact met ons op (tel: 0546 621379) of stuur het bijgesloten aanmeldingsformulier per mail of post naar ter Beek Reizen. Wacht niet te lang. We hebben slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor zowel de Bus-Idee-Dag als de promotie dagtocht, dus geef u snel op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *