Dagtochten

Met ter Beek Reizen is uw dagtocht in vertrouwde handen. Boek één van onze gezellige, veelzijdige en goed verzorgde dagtochten. Met onze luxe uitgevoerde touringcars brengen wij u naar de mooiste bestemmingen in Nederland en Duitsland. Voor jong en oud hebben wij een prachtig aanbod.

Verzorgde dagtochten

Een ruim aanbod met uitstekend verzorgde dagtochten in binnen- en buitenland. Het gehele jaar door hebben wij een ruim aanbod dagtochten naar schitterende bestemmingen en vervoer naar events zoals de Huishoudbeurs, Margriet Winter Fair en de Libelle Zomerweek.

Musicals, Concerten, Theater

De mooiste musicals, concerten en theatervoorstellingen hebben wij voor u geselecteerd. Ga geheel verzorgd met de bus naar uw favoriete musical, concert of theatervoorstelling. Wij berekenen géén boekingskosten of reserveringskosten.

Ga naar onze musicals & concerten

Kerstshoppen

Gezellige kerstshop reizen naar bijzondere steden. Heerlijk geurend, feestelijk fonkelend, met sfeervolle kerstklanken en culinaire lekkernijen – beleef Duitslands kerstmarkten met alle zintuigen en geniet van het bijzondere koopwaar.

Ga naar ons reisaanbod shoppen en evenementen

Groepsdagtocht op maat

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van dagtochten zijn wij de ideale partner in het organiseren van uitstapjes voor groepen, verenigingen, gezelschappen of bedrijven. Vraag vrijblijvend onze dagtochtengids aan.

Ga naar onze groepsdagtochten