Verzorgde dagtochten

Geheel verzorgde dagtochten per bus met diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. De bestemmingen van de verrassingstochten zijn per datum verschillend.

icon-bus Fruitcorso Tiel

Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende. Ga met ons mee naar het Fruitcorso in Tiel.

icon-bus Dr. Oetker & Gerry Weber

Ga mee tijdens deze dagtocht en shop bij de Gerry Weber Outlet en breng een uniek bezoek aan de Dr. Oetker fabriek.

icon-bus Sauerland & Möhnesee

Ga mee naar het afwisselende landschap van het Sauerland en maak een 2 uur durende rondvaart over de Möhnesee.

icon-bus Verrassingstocht Duitsland

Geniet van de mooie natuurrijke plekken in het veelzijdige Duitsland. Deze compleet verzorgde dag zult u niet snel vergeten.

icon-bus Grensland & Glasblazerij

Geniet van de prachtige grensstreek tijdens onze Grensland middagtocht en bezoek tevens een humoristische excursie bij een glasblazerij.

icon-bus Middagtocht Vechtdal

Geniet van een heerlijke boottocht over de Vecht tijdens deze middagtocht in het Vechtdal. Een landschap waar u volop ruimte en rust vindt.

icon-bus Biesboschmuseum

Geniet van een heerlijke Biesboschrondvaart tijdens deze dagtocht. Een rondvaart in Nationaal Park de Biesbosch is een echte beleving.

icon-bus Meyer Werft Papenburg

Een ronduit indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf. Bij de Meyer Werf worden immense cruiseschepen gebouwd.

icon-bus Zevenheuvelenweg

De Zevenheuvelenweg is een weg die vooral bekendheid genereerde doordat hij veelvuldig gebruikt wordt voor verschillende evenementen.

icon-bus Schloß Bückeburg

Tijdens deze dagtocht maken we kennis met dit prachtige slot en komt u er alles over te weten door middel van een rondleiding over het slot.

icon-bus Havenrondvaart & Markthal Rotterdam

Ga mee op de rondvaart door de grootste haven van Europa en bezoek de eerste overdekte marktvloer van Nederland: De Markthal.

icon-bus Herfstdagtocht

Geniet van de herfst tijdens onze heerlijke herfstdagtocht. Een geheel verzorgde dagtocht inclusief een voorstelling van een cabaretduo.