Dr. Oetker & Gerry Weber

Meer dan honderd jaar geleden begon Dr. August Oetker met het verkopen van zakjes Backin bakpoeder. Al snel betrad hij de internationale markt. Bijna honderd jaar geleden begon het bedrijf met de verkoop van pudding mixen en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de vijf grootste merken in Nederland. Bezoek tijdens deze dagtocht de fabriek van Dr. Oetker en krijg een exclusief kijkje achter de schermen. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan Gerry Weber.

Reisdetails: Data/PrijzenInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdatum Dr. Oetker & Gerry Weber

 • ma. 20/11/17

Programma

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we richting de Gerry Weber Outlet. Onderweg hiernaartoe krijgt u in de touringcar een kopje koffie met ambachtelijke koek aangeboden. Bij de Gerry Weber Outlet heeft u enige tijd vrij. Van chique outfits voor feestelijke gelegenheden tot trendy casual looks, Gerry Weber voldoet aan de smaak van vele vrouwen, ongeacht welke stijl gedragen wordt. De nieuwe Gerry Weber outlet is voor stijlbewuste koopjesjagers die hier kwalitatief hoogwaardige collecties tegen gereduceerde tarieven kunnen vinden. Naast het merk Gerry Weber, Taifun en Samoon door Gerry Weber en Hallhuber zijn er ook modeartikelen te vinden van merken als s.Oliver en Seidensticker.

Nadat u bent uitgewinkeld vervolgen we onze weg richting Bielefeld. Hier vinden we de fabriek van Dr. Oetker. Meer dan honderd jaar geleden begon Dr. August Oetker met het verkopen van zakjes Backin bakpoeder. Al snel betrad hij de internationale markt. Bijna honderd jaar geleden begon het bedrijf met de verkoop van pudding mixen en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de vijf grootste merken in Nederland. Tegenwoordig is Dr. Oetker een bedrijf dat bijna iedereen kent. Het brede assortiment producten is in veel Nederlandse keukens te vinden. Van de vriesvers pizza’s en zakjes basis bakingrediënten tot kant-en-klare toetjes. Naast de producten in de supermarkt heeft Dr. Oetker ook een breed assortiment producten voor de professionele gebruikers. Na het ontvangst kunt u deelnemen aan een rondleiding in de fabriek onder leiding van een Duitssprekende gids. Tijdens de interessante rondleiding krijgt u uitleg over de fabriek en van achter een glazen wand kunt u een kijkje nemen in de keuken waar (nieuwe) recepten worden uitgeprobeerd. Aan het einde van het fabrieksbezoek is er gelegenheid om diverse soorten toetjes, muesli en pizza te proeven. Na afloop van de rondleiding wordt u een goedgevulde goodiebag aangeboden.

Na het bezoek aan Dr. Oetker rijden we weer terug richting Twente. Alvorens we u weer afzetten bij uw opstapplaats kunt u eerst nog genieten van een goed verzorgd diner.

Reissom

 Dr. Oetker & Gerry Weber dagtocht
Inclusief: koffie+koek, bezoek Gerry Weber, rondleiding Dr. Oetker + proeverij + goodybag en diner
 € 59,50 p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, garage ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Almelo, NS Station tegenover de Java toren
 • Enschede, Molenstraat (voormalig bloemenzaak De Eeuwige Lente)
 • Hengelo, hotel Van der Valk
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam 
 • Vast nummerMobiel nummer 
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *