The Bodyguard – STUNTAANBIEDING

musical The Bodyguard arrangement inclusief vervoerThe Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en vele andere in de Engelstalige versie.

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdata musical The Bodyguard

  • za. 24/06/17 – nog 2 tickets beschikbaar – (avondvoorstelling)
  • zo. 09/07/17 (matineevoorstelling)

Voorstellingsduur: 2,5 uur inclusief een pauze.

Aanvang avondvoorstelling: 20.00 uur
Aanvang matineevoorstelling: 14.00 uur

Reissom

Rang 1 zitplaats inclusief vervoer€ 75,-

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Zitplaats rang 1: € 7,05 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, (voormalig)bloemenzaak de Eeuwige Lente
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

musical The Bodyguard arrangement inclusief vervoerThe Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en vele andere in de Engelstalige versie. The Bodyguard is de ultieme avond uit die elke vrouw verdient.

Frank Farmer (Dave Mantel, Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekkere avond uit niet! Boek nu en feel the heat with somebody.

Kijk voor meer informatie over de musical op de website.

stage_entertainment_official_partner_ter_beek_reizen

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *