Dubbeldekker

De van Hool TD927 ASTROMEGA Dubbeldekker van ter Beek Reizen

Dubbeldekker ter Beek ReizenSinds december 2013 beschikt ter Beek Reizen over een prachtige Dubbeldekker, de TD927 Astromega. Deze imposante touringcar heeft een lengte van 14,10 meter en een hoogte van 4,00 meter. De bus is voorzien van een 510 PK sterke en zeer milieuvriendelijke Euro 5 motor van DAF.

Daarnaast biedt deze dubbeldekker een scala aan comfort verhogende en veiligheid verbeterende voorzieningen als digitale TV, vier koelkasten, één vriezer, toilet, magnetron, koffieautomaat, airconditioning, twee slaapcabines, CD-, DVD-speler, MP3 aansluiting, laptopaansluiting, vijftal 220 volt stopcontacten, buitenluidsprekers, Lane Departure Warning systeem waarbij de chauffeursstoel licht gaat trillen als de bus onbedoeld over een witte lijn rijdt, bandenspanning-controlesysteem, panoramacamera, een zestal flat-screen monitoren en vier luxe Pullmanzetels achteraan op het bovendek in plaats van de traditionele achterbank met vijf zitplaatsen.

Dubbeldekker binnenDaarnaast beschikt deze dubbeldekker over twee tafeltjes op het benedendek, twee trappen om het bovendek te bereiken en 80 comfortabele zitplaatsen met royale beenruimte. In het voortdurende streven naar een zo groot mogelijke veiligheid past ook het besluit de bus te voorzien van een uniek brandblussysteem, de Fogmaker. Deze prachtige dubbeldekker is bij uitstek geschikt voor grote groepen om comfortabel en, gezellig in één bus, vervoerd te worden.