V.I.P.-touringcar

vip-bus-ter-beek-reizen2Onze V.I.P.-touringcar is een bijzonder luxe touringcar die voorzien is van een uitstekend op z’n taak berekende airconditioninginstallatie, een machine voor warme dranken, twee ruime koelkasten een toilet, een video-installatie, een DVD-speler, een radio en compact discspeler en een magnetron. Bovendien is deze touringcar voorzien van een zogenaamde rondzit of salon. Het betreft hier een halfronde achterbank die plaats biedt aan circa 6 personen en die opgesteld is rondom een rond tafeltje.

De V.I.P.-touringcar heeft een variabele zitplaatscapaciteit met een maximum van 34 zitplaatsen. In dit geval is de touringcar niet voorzien van extra tafels. (de genoemde rondzit is uiteraard wel aanwezig)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWij kunnen deze touringcar voorzien van extra tafels met een maximum van 4 stuks. De plaatsing van een tafel gaat ten koste van 2 zitplaatsen zodat bij 4 extra tafels een capaciteit resteert van 26 zitplaatsen. Voor het plaatsen van extra tafels geldt een geringe toeslag.