Aida in Concert

Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, zijn de openluchtmusicalconcerten van Stage Entertainment een succes te noemen. Deze zomer wordt de traditie voortgezet met een speciale concertversie van Aida; de geliefde musical die alleen in Nederland al meer dan 1,2 miljoen bezoekers trok. Met de fantastische muziek van Elton John, een echte musicalsterrencast en een 14-koppig orkest, beleef je een onvergetelijke avond uit in de open lucht. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief busreis en zitplaats tijdens Aida in Concert.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum Aida in Concert

  • za. 22/06/19

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 94,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 80,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Opstapplaatsen busreis Aida in Concert

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1

Programma busreis Aida in Concert

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Autotron, ‘s-Hertogenbosch. Ruim voor aanvang van het openluchtconcert bij Autotron zullen we arriveren. Aida in Concert begint om 21.00 uur.

Het verhaal
Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Je voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Geloof ons: dit wil je echt niet missen! Kijk voor meer informatie op de website: www.stage-entertainment.nl

Na afloop van het concert (circa 22.30 uur) rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *