Anastasia

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief busreis en zitplaats tijdens de musical Anastasia.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdata Anastasia – de Magische Broadway-musical

 • zo. 13/10/19
 • za. 09/11/19
 • zo. 24/11/19
 • zo. 22/12/19

Voorstellingsduur: 3 uur inclusief een pauze.
– Aanvang matineevoorstelling zaterdag: 15.00 uur.
– Aanvang matineevoorstelling zondag: 16.00 uur.

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 119,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 105,- p.p.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Opstapplaatsen busreis Anastasia – de musical

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1

Programma busreis Anastasia – de musical

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Scheveningen. Ruim voor aanvang (2 uur) van de musical arriveren we bij het AFAS Circustheater. U bent te gast bij de matineevoorstelling van Anastasia.

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Wereldwijd succes
Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Kijk voor meer informatie op de website: www.stage-entertainment.nl

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *