André Rieu in Maastricht

Andre-rieuAndré Rieu, de ‘Koning van de Wals’ is, samen met zijn Johann Strauss Orkest, terug in Maastricht. Geniet van dit indrukwekkende zomeravondconcert op woensdag 4 juli óf zaterdag 14 juli op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Geniet van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: heel veel romantiek!

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdatum André Rieu in Maastricht

  • za. 14/07/18 –  zitplaats op rang 1 – 3 tickets beschikbaar!

Aankomst in Maastricht om ± 13.30 uur.

Aanvang concert: 21.00 uur, duur van het concert circa 3,5 uur.

Reissom zaterdag 14/07/18

 Zitplaats rang 1 (vak A1) inclusief vervoer per luxe touringcar€ 149,50 p.p.

plattegrond andre rieu-vrijthof-ter-beek-reizen

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • rang 1 zitplaats: € 9,95 + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, (voormalig)bloemenzaak de Eeuwige Lente
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Maastricht-stokstraatNa vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Maastricht. In deze bourgondische stad raak je niet snel uitgekeken. Nadat we omstreeks 13.30 uur aankomen in Maastricht kunt u op eigen gelegenheid kennis maken met de stad. De oude binnenstad vormt een fantastisch decor met historische panden, terrassen vol gezelligheid en romantische straatjes en pleinen. De bekende (mode)merken hebben in de stad de meest prachtige winkels en talrijke boetieks met unieke artikelen op het gebied van mode, accessoires en design. Culinair gezien is er van alles te beleven, want zo’n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café.

andre-rieu-maastricht-ter-beek-reizenOm 19.30 uur gaan de hekken open van het Vrijthof en kunt u plaatsnemen om het indrukwekkende zomeravondconcert van de grootmeester en zijn orkest te beleven. Een avond met een lach en een traan. Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *