Concertbelevenis: André Rieu in Keulen

andré-rieu-ziggo-domeDe koning van de Wals, weet het publiek al ruim twintig jaar te imponeren met zijn muziek. In 2019 is André Rieu, samen met zijn Johann Strauss orkest te gast in Keulen. Wij bieden de unieke mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het concert. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… Een avond om niet te vergeten. Een avond met een lach en een traan. Ervaar zelf waarom André Rieu al jaren één van de populairste live acts ter wereld is.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum concertbelevenis André Rieu in Keulen

  • vr. 10/05/19 – op reserve

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer  € 225,- p.p.
Toeslag 1-persoonskamer  €   23,- p.p.

Verzekeringen

 Annuleringsverzekering € 15,00 p.p.
 Bij verblijf in 1-persoonskamer € 16,50 p.p.
 Reisverzekering €   3,85 p.p.
  • Prijzen verzekering zijn exclusief 1x € 4,25 poliskosten

De reissom is inclusief:

  • Overnachting in het 4-sterren Holiday Inn Düsseldorf – Hafen.
  • Goed verzorgd ontbijtbuffet op zaterdagmorgen.
  • Eerste rang zitplaats bij het concert van André Rieu in de Lanxess Arena in Keulen.
  • Vrije dag in het centrum van Düsseldorf.
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur-/reisleider.

De reissom is exclusief:

  • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering.
André-Rieu-Keulen-ter-beek-busreizen

Zaalplattegrond. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Reisprogramma 2-daagse concertreis André Rieu

1e Dag: Twente – Keulen – Düsseldorf

Foto: Marcel van Hoorn.

Foto: Marcel van Hoorn.

Vanuit de regio Twente rijden we rechtstreeks naar het centrum van Keulen. Na aankomst kunt u enige tijd op eigen gelegenheid doorbrengen. Aan het begin van de avond rijden we naar de Lanxess Arena. Vanavond staat er een bijzondere muziekbelevenis op het programma. In de Lanxess Arena Keulen wonen we een concert van André Rieu en het Johann Strauss orkest bij. Een avond om niet te vergeten met meeslepende muziek, overweldigende solo’s en geliefde klassieke muziek. Deze muzikale beleving is verpakt in een wervelende show met humor, emotie en een vleugje romantiek. Ervaar zelf waarom André Rieu al vele jaren één van de populairste live acts ter wereld is. Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar het hotel in Düsseldorf voor een goede nachtrust.

2e Dag: Düsseldorf – Twente

Na een heerlijk ontbijtbuffet kunt u de ochtend en de middag op eigen gelegenheid doorbrengen in het centrum van Düsseldorf. Deze bruisende metropool is de rijkste stad van Duitsland. En die rijkdom valt te zien! Chique boutiques aan de Königsallee, exclusieve winkelgalerijen, elegante restaurants en cultureel genot komen samen. Düsseldorf heeft een boeiende mix van zowel modern als authentiek. In de Altstadt ligt de Bolkerstraße waar talrijke cafés, huisbrouwerijen en restaurants te vinden zijn. Om 17.00 uur verlaten we Düsseldorf en keren terug naar Twente.

Uw hotel:

U verblijft u in het 4-sterren hotel Holiday Inn Düsseldorf – Hafen. De moderne kamers zijn voorzien van alle hedendaagse voorzieningen. ’s Ochtends kunt u in het hotel genieten van goed verzorgd ontbijtbuffet. Op de tweede dag is het vervoer tussen het hotel en het centrum van Düsseldorf inclusief. Beoordeling Booking.com: Erg goed 8.2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *