André Rieu Nieuwjaarsconcert

andré-rieu-ziggo-domeAndré Rieu is een van de best verkopende en succesvolste artiesten ter wereld en één van Nederlands grootste muzikanten. Op zaterdag 5 januari geeft de koning van de wals een nieuwjaarsconcert in het Ziggo Dome in Amsterdam. Geniet van de unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Laat u meeslepen door de meest romantische melodieën of deins mee op één van de aanstekelijke walsen. Een avond vol humor, ontroering en herkenning voor jong en oud.

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdatum Nieuwjaarsconcert André Rieu

 • za. 05/01/19 – Rang 1: nog 1 ticket beschikbaar
Klik hier voor het concert van André Rieu in Maastricht

Reissom

 Zitplaats rang 1 en vervoer per luxe touringcar € 139,- p.p.
 Zitplaats rang 2 en vervoer per luxe touringcar € 129,- p.p.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.
 • Aanvang van het concert: 20.00 uur.

Annuleringsvoorwaarden:

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • 1e rang: € 9,26 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
 • 2e rang: € 8,60 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Holten, AC restaurant
 • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het Ziggo Dome in Amsterdam. Ruim een uur voor aanvang van het concert proberen we aanwezig te zijn.

Andre-rieuOp 5 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome. Het traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcert is het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee. Om 20.00 uur start het nieuwjaarsconcert. André Léon Marie Nicolas Rieu is geboren op 1 oktober 1949 in Maastricht. De violist en orkestleider brengt populair klassieke werken in uitvoering van onder andere Johann Strauss. Rieu geniet veel bekendheid bij het grote publiek. Samen met zijn orkest, dat inmiddels uit bijna 60 personen bestaat weet hij keer op keer het publiek te enthousiasmeren.

Geniet van de unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten.

Beleef de magie van André Rieu tijdens een feestelijke, onvergetelijke avond en ervaar zelf waarom André Rieu al jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *