Skien in Winterberg

ter-beek-winterbergWintersport net over de grens! Winterberg is de meest sneeuwzekere plaats van Nordrhein-Westfalen. De Skiliftkarussell bij Winterberg is veruit het grootste en meest bekende samenhangende skigebied van het Sauerland. Wanneer de sneeuw goed is komen hier wintersporters samen om te genieten van de glooiende hellingen van het Sauerland. Er is de laatste jaren zoveel geïnvesteerd in de liften en infrastructuur van Winterberg dat sommige gebieden in de Alpen er jaloers naar kijken. Ter Beek Reizen verzorgt elk winterseizoen dagtochten naar Winterberg, ook dit jaar! Een aanbevolen uitstapje inclusief busreis, eventuele skihuur en eventuele wintersportverzekering. Geniet samen met vrienden, collega’s of familie van dit prachtige winterse arrangement! U heeft hier de mogelijkheid om gezellig een dagje te gaan skiën, langlaufen of te wandelen.

De touringcar stopt bij een skiverhuurbedrijf vanwaar het slechts 50 meter naar de eerste langlaufloipe is en circa 100 meter naar de eerste skilift. U heeft de mogelijkheid via ons alpine- of langlaufski’s en snowboard uitrusting te huren Heeft u eigen ski’s dan is het natuurlijk geen probleem om deze in de bus mee te nemen. Tevens is het mogelijk een reisverzekering met wintersportdekking bij ons af te sluiten. In de bus ontvangt u een plattegrond van het skigebied.

Deze skireizen worden zowel voor individuele wintersporters georganiseerd als voor groepen.

winterberg-skikaartVoor groepen kunnen we de reis op maat samenstellen. Zo kunt u zelf de datum, vertrektijd en -plaats vaststellen, maar ook kunnen wij een diner op de terugreis voor u verzorgen in Nederland of, indien gewenst in Duitsland.

Uiteraard beschikken onze luxe touringcars over alle veiligheidseisen zoals winterbanden en zijn ze van sneeuwkettingen voorzien. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, laten wij u op tijd weten wanneer er geskied of gesnowboard kan worden.

Vertrekdatum dagtocht skiën in Winterberg

 • za. 09/02/19

Reissom skiën in Winterberg

 • € 35- p.p.

Prijzen skihuur

 Langlaufski’s incl. schoenen en stokken – kinderen t/m 14 jaar €   9,50 p.p.
 Langlaufski’s incl. schoenen en stokken – volwassenen € 10,50 p.p.
 Alpineski ‘s incl. schoenen en stokken – kinderen t/m 14 jaar € 13,50 p.p.
 Alpineski ‘s incl. schoenen en stokken – volwassenen € 15,50 p.p.
 Snowboard incl. schoenen – kinderen t/m 14 jaar € 15,50 p.p.
 Snowboard incl. schoenen – volwassenen € 18,50 p.p.
 Helm €   3,- p.p.

Reisverzekering

Het is mogelijk om via ter Beek Reizen een reisverzekering (basisdekking van Unigarant) af te sluiten inclusief medische kosten en wintersportdekking á € 2,16 p.p.. Bij de opgave dient u de voorletter(s), achternaam en geboortedatum van de te verzekeren personen door te geven.

Opstaproute Skien in Winterberg

 • 06.00 uur Tubbergen ter Beek Reizen
 • 06.15 uur Almelo NS station
 • 06.35 uur Hengelo Hotel van der Valk
 • 06.55 uur Oldenzaal Mc Donalds
 • 07.15 uur Enschede Voormalig bloemist De Eeuwige Lente, Molenstr.5 (hoek Molenstr. – Deurningerstr.)

Vertrektijd uit Winterberg

 • 16.30 uur uit Winterberg rechtstreeks retour naar de opstapplaatsen

Het is mogelijk om ski’s of een snowboard te huren via ter Beek Reizen. Eveneens kunnen we een reisverzekering met wintersportdekking voor u afsluiten!

Aanmelden voor de dagtocht skiën in Winterberg

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele huur van de ski's of snowboard of reisverzekering. Graag bij de huur van ski's of snowboard de schoenmaten vermelden enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Ter controle vragen wij u uw e-mailadres 2x in te geven.
 • Dhr.-Mevr.VoornaamAchternaamReisverz. ja/neeLanglaufski's schoenmaatAlpineski's schoenmaatSnowboard schoenmaat en links of rechts voor
  Vul hier de gegevens van de overige deelnemers in. Skihuur en reisverzekering zijn mogelijk via ter Beek Reizen.
 • VoornaamLichaamsgewichtLichaamslengteHelm ja/nee (bij ja, hoofdomtrek)
  Vul hier de gegevens van de overige deelnemers in. Skihuur en reisverzekering zijn mogelijk via ter Beek Reizen.
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.

Dagtocht voor Groepen (elke gewenste reisdatum)

winterberg1Voor groepen hebben wij speciale arrangementen tegen gunstige tarieven en kunnen wij naar Winterberg, maar ook naar andere (sneeuw)bestemmingen rijden zoals Willingen, Bödefeld of Altastenberg.

We stellen uw reis naar wens en op maat samen. Zo kunt u zelf de datum, vertrektijd en -plaats vaststellen. U zou deze dag kunnen afsluiten met een uitstekend verzorgd stamppotbuffet of 3-gangen diner in Nederland of Duitsland. Tevens kunnen wij voor u de reisverzekering en skihuur verzorgen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen (0546-621379) of vraag vrijblijvend een offerte aan. Skihuur en reisverzekering via ter Beek Reizen mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *