Busreizen naar Alpenlanden

Maak kennis met de prachtige natuur, geliefde tradities en gastvrijheid in de Alpenlanden.

Wij heten u van harte welkom om mee te gaan met een busreis naar de Alpenlanden. De imposante bergwereld in Oostenrijk en Zwitserland vormt het decor van een geheel verzorgde busreis. U verblijft in uitstekende hotels op basis van halfpension. Het excursieprogramma is uiteraard inclusief de reissom. Bezoek mooie gletsjers, stap aan boord voor mooie rondvaarten over bijvoorbeeld de Achensee, Bodensee, Chiemsee én bezoek schitterende plaatsen zoals St. Johann in Tirol, Rattenberg, Serfaus, Salzburg. Daarnaast nemen we u mee voor de mooiste panoramaroutes over de Silvretta Hochalpenstrasse, Großglockner Hochalpenstraße en Gerlosstraße.

Geliefd zijn de traditionele feesten in Tirol zoals de almabtrieb. De koeien die in de zomer op de Alpenweide (Alm) hebben gelopen worden getooid met bloemen en naar het dorp gebracht voor een verblijf in de stal tijdens de winter. De dieren worden met muziek en dans feestelijk onthaald in het dorp. Natuurlijk ontbreekt ook de Tiroolse Bauernmarkt niet.

Bekijk ons reisaanbod met busreizen naar de Alpenlanden. Er is vast een reis die past bij uw budget en wensen. Bij ter Beek Reizen betaalt u géén reserveringskosten en hoeft u géén aanbetaling te doen.

Zillertal

8 dagen
Reisdatum: zo.16/08/20 & ma.28/09/20 (Almabtrieb)

Kirchberg in Tirol

8 dagen
Reisdatum: zo.09/08/20 (Bloemencorso) & zo.20/09/20 (Almabtrieb Hopfgarten)

Tiroler Oberland

8 dagen
Reisdatum: zo.13/09/20
Verzorgde busreis Bregenzerwald per luxe touringcar met ter Beek Reizen

Bregenzerwald

8 dagen
Reisdatum: zo.16/08/20