Busreizen vergelijken is goed maar… weet wat u vergelijkt

Busreizen vergelijken is goed, maar weet wat u vergelijkt. Regelmatig krijgen we bij ter Beek Reizen de vraag: “Ik heb wel belangstelling voor (bijvoorbeeld) de 9-daagse busreis naar de Fjorden van Noorwegen maar wat kost me nu die reis?” Wij geven dan als antwoord: “De prijs die in de reisgids staat.” “Ja” zeggen de mensen dan, “dat weet ik wel maar wat ben ik nu uiteindelijk kwijt?” Op zo’n moment herhalen wij ons antwoord namelijk: “De prijs die in de reisgids staat.” Het lijkt misschien of we de vraag niet serieus nemen. Niets echter is minder waar. We nemen deze vraag uiterst serieus en leggen u graag uit wat we met ons antwoord bedoelen.

Er zijn tal van reisbureaus en reisaanbieders. Verreweg de meesten daarvan bieden reizen aan die in wezen alleen maar het hotel en het vervoer inhouden. Als u deel wilt nemen aan het reisprogramma moet u voor van alles en nog wat bijbetalen. Als u in zo’n reis geïnteresseerd bent is het inderdaad verstandig vooraf te vragen wat u die reis nu uiteindelijk gaat kosten. Bij dit soort reizen ligt het er maar net aan wat u allemaal gaat doen en wat men u daarvoor ter plaatse laat betalen.

Bij ter Beek Reizen gaat dat anders. Wij gaan er van uit dat u een land bezoekt om er iets van te zien en dat u een reis maakt om iets te beleven. Het is een blijvende herinnering. Dit betekent dat wij niet kunnen volstaan met het aanbieden van alleen een hotel en het touringcarvervoer. Ter Beek Reizen biedt u daarom een totaalprogramma aan en alle kosten hiervan zijn in de reissom opgenomen. Bij ons betaalt u daarom niets extra dan de vermelde reissom zoals beschreven in onze Reisgids. Bij ter Beek Reizen hebt u dus een dubbel voordeel. Ten eerste wordt u niet onaangenaam verrast door (extreem) hoge kosten van excursies en ten tweede worden aan ons, en dus aan u, de lagere groepsprijzen berekend omdat iedereen aan de excursies deelneemt.

Als we de 9-daagse busreis Fjorden van Noorwegen als voorbeeld nemen dan zou de factuur van ter Beek Reizen er als volgt kunnen uitzien (wij gaan er in dit voorbeeld van uit dat u op een tweepersoonskamer verblijft en geen aanvullende verzekeringen afsluit).

Factuur 9-daagse reis Fjorden van Noorwegen:

Reissom 9-daagse reis Fjorden van Noorwegen
(Bij verblijf in een tweepersoonskamer)

 € 1 575,- p.p.
 • 6 Overnachtingen in uitstekende 3 & 4-sterren hotels inclusief ontbijtbuffet en diner.
 • 1 overnachting aan boord van een Fjord Lineschip uit 2013 (van Hirtshals naar Stavanger) in een luxe buitencabine inclusief ontbijtbuffet en dinerbuffet.
 • 1 Overnachting aan boord een super-de-luxe Color Line cruiseferry (van Oslo naar Kiel) in een luxe buitencabine inclusief ontbijtbuffet en zeer uitgebreid Scandinavisch dinerbuffet.
 • 2 uur durende stadswandeling in Bergen o.l.v. Nederlands sprekende gids.
 • Fjordencruise over de Geirangerfjord van Geiranger naar Hellesylt.
 • Bezoek Olympische skischans in Lillehammer.
 • Entree en rondleiding door het Maihaugen openluchtmuseum.
 • Pauze bij het Vikingschip in Hamar.
 • 3 uur durende stadstour in Oslo o.l.v. een Nederlandssprekende gids.
 • Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner.
 • Alle tolgelden en veerovertochten.
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur-/reisleider.
  SUBTOTAAL € 1 575,- p.p.
 • Reserveringskosten
 • Bespreekkosten
 • Bijdrage calamiteitenfonds
 • Aanbetaling
  TOTAAL TE BETALEN
€        0,- p.p.
€        0,- p.p.
€        0,- p.p.
€        0,- p.p.
€ 1 575,- p.p.

Het te betalen bedrag is dus € 1 575,- p.p.. Dit is exact het bedrag dat in onze Zomer Reisgids 2018 staat. Zo ziet u maar dat u bij ter Beek Reizen niet meer dan de prijs betaalt die in de reisgids staat. Als u dan ook nog rekening houdt met onze korte afhaalroutes, géén overstapplaatsen maar wij rijden rechtstreeks naar de bestemming, de royale beenruimte in onze luxe touringcars en de uitstekende kwaliteit van de hotels, diners en overige verzorging dan kunnen we zondemeer stellen dat u “bij ter Beek Reizen beter af” bent. Niet voor niets “uw reis… in vertrouwde handen!”

ter-Beek-Reizen-touringcar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *