Bus- Touringcarverhuur

Ter Beek Reizen beschikt over een jong, gevarieerd en goed onderhouden wagenpark van 12 touringcars waardoor wij in staat zijn de meest diverse groepen te bedienen voor een dagtocht, meerdaagse groepsreis of touringcarvervoer. De capaciteit van de touringcars varieert van 36 personen Royal Class tot 80 personen Comfort Class.

De Dubbeldekker 80 personen bus van ter Beek Reizen

Ons wagenpark:

De T916 bus van ter Beek Reizen

30/50-persoonstouringcars

Deze touringcars zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen tot 50 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien.

De 54 persoons bus van ter Beek Reizen

54-persoonstouringcars

Deze touringcars zijn geschikt voor groepen vanaf 35 personen tot 54 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien.

De 54 persoons bus van ter Beek Reizen

Deze touringcars zijn geschikt voor groepen vanaf 45 personen tot 54 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien.

De Rolstoelbus van ter Beek Reizen

Onze rolstoeltouringcar beschikt over een lift waardoor één of meerdere passagiers in een rolstoel mee kunnen reizen. De bus kan aangepast worden naar gelang het aantal rolstoelen.

De Dubbeldekker 80 personen bus van ter Beek Reizen

Dubbeldekker (max. 80 personen)

Deze krachtpatser is geschikt voor maar liefst 80 man. Met het hele bedrijf in één bus op weg naar uw favoriete bedrijfsuitje? Bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden.

De VIP touringcar van ter Beek Reizen

Onze VIP touringcar is een beleving op zich. De mooi wit-lederen bekleding, keuken en usb aansluiting bij elke zitplaats zorgt ervoor dat u als een VIP uw bestemming bereikt.

Neem al vast een (virtueel) kijkje in onze bussen