Bus- Touringcarverhuur

Ter Beek Reizen beschikt over een jong, gevarieerd en goed onderhouden wagenpark van 12 touringcars waardoor wij in staat zijn de meest diverse groepen te bedienen voor een dagtocht, meerdaagse groepsreis of touringcarvervoer. De capaciteit van de luxe touringcars varieert van 30 tot 80 personen. Er is altijd een touringcar die bij uw gezelschap past. Zo bieden wij de mogelijkheid te reizen per zéér luxueuze Luxury Class touringcar voorzien van lederen bekleding, tafels en een gezellige 10-persoons rondzit, heteluchtoven, magnetron, WiFi, zijwaarts verstelbare stoelen, enzovoort. Beschikt ter Beek Reizen over moderne rolstoel touringcars én voor grote groepen kunnen we onze luxe dubbeldekkers inzetten.

Ons wagenpark:

tot 46-persoonstouringcars

Deze comfort class touringcars zijn geschikt voor groepen tot 46 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien zoals toilet, bar, airconditioning en audiofaciliteiten.

De T916 bus van ter Beek Reizen

46 tot 52-persoonstouringcars

Deze comfort class touringcars zijn geschikt voor groepen vanaf 46 personen tot 52 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien zoals toilet, bar, airconditioning en audiofaciliteiten.

60-persoonstouringcars

Deze comfort class touringcars zijn geschikt voor groepen vanaf 52 tot 60 personen. Uiteraard zijn deze touringcars van alle luxe voorzien zoals toilet, bar, airconditioning en audiofaciliteiten.

Rolstoeltouringcars

Onze comfort class rolstoeltouringcars beschikken over een (rolstoel)lift waardoor één of meerdere passagiers in een rolstoel mee kunnen reizen. De indeling van de bus kan aangepast worden naar gelang het aantal rolstoelen. Toilet, airconditioning, audiofaciliteiten en bar zijn in de touringcar aanwezig.

Dubbeldekker (max. 81 personen)

Deze Van Hool krachtpatsers zijn geschikt voor het vervoer van maar liefst 81 personen. Onze comfort class dubbeldekkers zijn voorzien van luxe keuken, koelkasten, toilet, airconditioning en panoramadak. Op de begane grond van de touringcar bevinden zich zitplaatsen met tafeltjes.

Luxury Class touringcar

Onze Luxury Class VIP touringcar maakt van uw reis een ware beleving. De wit-lederen fauteuils, 10-persoons rondzit met tafel, uitgebreide keuken met combi-oven, panoramacamera, toilet, Lavazza koffiezetapparaat en usb-aansluiting bij elke zitplaats zijn enkele van de vele luxe voorzieningen.

Neem alvast een (virtueel) kijkje in onze bussen