Busreizen Kerstmarkten & Winter Fairs

Klik hier voor kerstshop reizen kerstmarkten in Duitsland inclusief overnachting

 

icon-bus CentrO Oberhausen

Het winkelcentrum CentrO in Oberhausen is een walhalla voor kerstshoppers en één van de grootste kerstmarkten van het hele Ruhrgebied.

icon-bus Bremen

Breng een bezoek aan de gezellige kerstmarkt in Bremen. Hij behoort tot één van de mooiste van Duitsland met bijna 200 kraampjes en stalletjes.

icon-bus Oldenburg

Deze kerstmarkt bevindt zich voor het historische decor van het raadhuis alsmede op de Schlossplatz. Het aanbod is zeer gevarieerd.

icon-bus Magisch Maastricht

Een warme wintersfeer, mooie kerstcadeautjes, heerlijke Glühwein en hapjes en vooral veel gezelligheid: dat is Magisch Maastricht!

icon-bus Dortmund

Sfeervolle kerstverlichting en versieringen, heerlijke Dortmunder glühwein en bijzonder speelgoed is volop te vinden op deze kerstmarkt.

icon-bus Essen

De gezellige, sfeervolle en populaire kerstmarkt in Essen behoort tot één van de grootste kerstmarkten van Duitsland.

icon-bus Düsseldorf

Düsseldorf wordt beschouwd als de kersthoofdstad van Duitsland. Bijna anderhalve maand staat de stad werkelijk op zijn kop.

icon-bus Keulen

Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes.

icon-bus Osnabrück

De kerstmarkt van Osnabrück is geliefd om haar beslotenheid en uitgesproken gezellige sfeer. De stad is op sfeervolle wijze versierd en verlicht.

icon-bus Münster

Vanaf eind november schittert de Prinzipalmarkt in Münster door duizenden lichtjes en de sfeervol verlichte straten van de stad.

icon-bus Kerstverrassingsdagtocht

Om het feestelijke kerstgevoel compleet te maken organiseren we op tweede kerstdag een geheel verzorgde verrassingsdagtocht.

icon-bus Kerstverrassings-

middagtocht

Naast de dagtocht kunt u tijdens Kerst ook kiezen voor de verrassingsmiddagtocht. Geniet van een sfeervolle en goed verzorgde middag.

icon-bus Winterfair in Dickensstijl

Meer dan zeventig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vindt u zowel binnen als buiten op de Winterfair in Dickensstijl.

Margriet Winter Fair Logo 2018

icon-bus Margriet Winter Fair 2018

Margriet Winter Fair: het grootste winterfeest van Nederland en de ideale plek om inspiratie op te doen en natuurlijk om gezellig te shoppen.

icon-bus Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve

De kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve met duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns.

icon-bus Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en schitterende decoraties.

Busreis naar een kerstmarkt in Duitsland of Nederland

Met de bus naar de kerstmarkt. Houdt u ook zo van die heerlijke kerstsfeer? Overweeg dan dit jaar eens een busreis naar een kerstmarkt, gezellig samen met uw gezin, collega’s of vrienden. Een bezoek aan een kerstfair zoals de Margriet Winter Fair is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Ter Beek Reizen biedt busreizen aan vanuit Twente naar diverse kerstmarkten in Duitsland en Nederland. Vertrek kan vanaf de opstapplaatsen in Tubbergen, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Groepen vanaf tien personen kunnen kiezen om opgehaald te worden bij een opstapplaats naar keuze in de regio Twente.

Kerstmarkten bij onze oosterburen

De traditionele Duitse kerstmarkten zijn wereldberoemd vanwege de winterse sfeer, afwisselende kraampjes en natuurlijk glühwein. Doe al uw kerstinkopen tegen de achtergrond van prachtige historische en sprookjesachtig verlichte steden. U kunt bij ons een busreis boeken naar kerstmarkten van deze Duitse steden:
CentrO Oberhausen
Bremen
Oldenburg
Dortmund
Essen
Düsseldorf
Keulen
Osnabrück
Münster

Kerstmarkten in Nederland

Gaat u liever weg in eigen land? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon een Nederlandse kerstmarkt bezoeken. Wordt het Magisch Maastricht, de Margriet Winterfair of de Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest? Of gaat u liever naar de Winterfair in Dickensstijl in het Veluwse Garderen of de Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar? Ter Beek Reizen brengt u snel en eenvoudig met de bus naar uw bestemming en naderhand met al uw aankopen weer naar de opstaphalte in Tubbergen, Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal (Twente).

Busreis naar een kerstmarkt boeken

Heeft u een keus kunnen maken? Dan boekt u uw reis naar een kerstmarkt in Duitsland of Nederland eenvoudig en veilig op onze website. Per bestemming vindt u alle informatie, zoals de data waarop de busreizen plaatsvinden en de locaties in Twente waar u op kunt stappen, en kunt u uw reis reserveren. U heeft de keuze uit een dagprogramma, zodat u ’s avonds lekker thuis kunt nagenieten, en een avondprogramma waarbij u kunt genieten van de feestelijk verlichte stad. Bij ter Beek Reizen betaalt u géén reserveringskosten en hoeft u niets aan te betalen!
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *