Kerstshoppen & fairs

Laat u betoveren op één van de gezellige kerstmarkten. Boek eenvoudig een busreis!

In de kerst en adventstijd worden dorpspleinen en oude stadscentra feestelijk aangekleed, met glinsterende lichtjes, stemmige muziek en levendige kerstmarkten. Nergens lukt dat zo goed als bij de uitvinders van authentieke, lekker nostalgische kerstsfeer: in Duitsland. Vlak over de grens vind je een paar fantastische voorbeelden – klein of wat groter, overweldigend of heerlijk knus – van zo’n betoverende, hartverwarmende, smaakvolle, maar toch vooral beregezellige Duitse kerstmarkt. Maak kennis met het uitgebreide reisaanbod busreizen naar gezellige kerstmarkten in Duitsland of kerstfair in Nederland. Wij heten u graag welkom op weg naar één van de vele betoverende bestemmingen.

Wij zijn natuurlijk lid van de SGR en SGRz Natuurlijk is ter Beek Reizen lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk Wat betekent dit voor u?
ter Beek Reizen:
  • Géén aanbetaling/ reserveringskosten
  • Opstapplaatsen in Twente
  • Rechtstreeks naar uw bestemming
  • Géén overstappunt
  • Incl. omschreven excursies & entrees
Download de reisgidsLaat u inspireren door ons veelzijdige reisaanbod. Begin vandaag met de voorpret en bestel onze reisgids of download deze.