Verzorgde dagtochten

Geheel verzorgde dagtochten per bus met diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. De bestemmingen van de verrassingstochten zijn per datum verschillend.

icon-bus Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een imposante skyline. Geniet van een havenrondvaart en een bezoek aan de Markthal.

icon-bus Winkelen in Duitse steden

Ontdek elegante en trendy winkels, slenter door gezellige passages en geniet van de stijlvol en leuk ingerichte etalages in verschillende Duitse steden.

icon-bus Middagtocht Holterberg

Geniet tijdens deze dagtocht van een bezoek aan het Natuurdiorama en een prachtige rondrit over de Holterberg.

icon-bus Middagtocht Vechtdal

Geniet van een heerlijke boottocht over de Vecht tijdens deze middagtocht in het Vechtdal. Een landschap waar u volop ruimte en rust vindt.

icon-bus Beeld & Geluid Hilversum

Ga mee naar de grootste mediastad van Nederland en geniet van een programma, bomvol topamusement uit de televisiegeschiedenis.

icon-bus Historisch Leeuwarden

Bezoek het Beerenburgmuseum en maak een Praamvaart door de grachten van de Culturele Hoofdstad 2018: Leeuwarden.

icon-bus Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied rond het IJsselmeer en de Waddenzee.

icon-bus Biesbosch rondvaart

Geniet van een heerlijke Biesboschrondvaart tijdens deze dagtocht. Een rondvaart in Nationaal Park de Biesbosch is een echte beleving.

icon-bus Zevenheuvelenweg

Geniet tijdens deze dagtocht van de prachtige en beroemde Zevenheuvelenweg en maak daarnaast kennis met Nijmegen.

icon-bus Meyer Werft Papenburg

Immense cruiseschepen hebben in de loop van de tijd de Meyer Werft verlaten. Een indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf.

icon-bus Sauerland & Möhnesee

Uitgestrekte bossen, grazige weiden, glasheldere beken en rivieren, uitnodigende stuwmeren, het Sauerland heeft het allemaal.

icon-busVerrassingstocht Duitsland

Geniet van de mooie natuurrijke plekken in het veelzijdige Duitsland. Tijdens de route krijgt u deskundige uitleg over de natuurrijke omgeving.