Verzorgde dagtochten

Geheel verzorgde dagtochten per bus met diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. De bestemmingen van de verrassingstochten zijn per datum verschillend.

icon-bus Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een imposante skyline. Geniet van een havenrondvaart en een bezoek aan de Markthal.

icon-bus Middagtocht Vechtdal

Geniet van een heerlijke boottocht over de Vecht tijdens deze middagtocht in het Vechtdal. Een landschap waar u volop ruimte en rust vindt.

icon-bus Historisch Leeuwarden

Bezoek het Beerenburgmuseum en maak een Praamvaart door de grachten van de Culturele Hoofdstad 2018: Leeuwarden.

icon-bus Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied rond het IJsselmeer en de Waddenzee.

icon-bus Zevenheuvelenweg

Geniet tijdens deze dagtocht van de prachtige en beroemde Zevenheuvelenweg en maak daarnaast kennis met Nijmegen.

icon-bus Meyer Werft Papenburg

Immense cruiseschepen hebben in de loop van de tijd de Meyer Werft verlaten. Een indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf.

icon-busVerrassingstocht Duitsland

Geniet van de mooie natuurrijke plekken in het veelzijdige Duitsland. Tijdens de route krijgt u deskundige uitleg over de natuurrijke omgeving.

icon-bus Herfsttintentocht

Geniet van de herfst tijdens onze heerlijke herfsttintentocht. De kleurrijke natuurpracht is tijdens deze dagtocht een lust voor het oog.

Margriet Winter Fair Logo 2018

icon-bus Margriet Winter Fair 2018

Margriet Winter Fair: het grootste winterfeest van Nederland en de ideale plek om inspiratie op te doen en natuurlijk om gezellig te shoppen.

icon-bus Voetbalreis Schalke 04

Geheel verzorgde voetbalreis naar Gelsenkirchen waar u de thuiswedstrijd van Schalke 04 tegen Werder Bremen óf Wolfsburg bijwoont.