Disney’s The Lion King

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals! Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savanne komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdata Disney’s The Lion King

 • zo. 14/04/19 (matineevoorstelling)
 • za. 18/05/19 (matineevoorstelling)
 • zo. 23/06/19 (matineevoorstelling)

Voorstellingsduur: 3 uur inclusief een pauze.
– Aanvang matineevoorstelling zaterdag: 15.00 uur.
– Aanvang matineevoorstelling zondag: 16.00 uur.

Reissom Disney’s The Lion King

 Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 109,- p.p.
 Rang 2 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar €   94,- p.p.
 Alléén touringcarvervoer €   35,- p.p.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Zitplaats rang 1: € 7,30 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
 • Zitplaats rang 2: € 6,30 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen busreis Disney’s The Lion King

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station
 • Holten, AC restaurant
 • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Programma busreis Disney’s The Lion King

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals! Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met deze musical vieren we tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen. Kijk voor meer informatie over de musical op de website.

Eventim_preferred_partner_ter_beek_reizen_staand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *