Elisabeth in Concert

Elisabeth in Concert vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sisi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama. Boek een arrangement inclusief busreis en zitplaats op rang 1. Het concert vindt in de openlucht bij Paleis Soestdijk plaats.

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor dit concertVideo

Vertrekdatum Elisabeth in Concert

  • za. 16/06/18

Concertduur: 2 uur.
– Aanvang concert op zaterdag 16 juni: 21.00 uur.
– Openlucht concert – bij regen worden er poncho’s uitgedeeld.

Reissom

 Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 85,- p.p.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Zitplaats rang 1: € 5,70 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, (voormalig)bloemenzaak de Eeuwige Lente
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Na het overweldigende succes van vorig jaar, komt Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Van 8 tot en met 17 juni strijkt de cast opnieuw neer op een legendarische locatie: Paleis Soestdijk! Met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson. Boek nu een arrangement inclusief busreis en zitplaats rang 1 en wees verzekerd van plaatsen bij hét openluchtevenement van het jaar.

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sisi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen. Kijk voor meer informatie over het concert op de website.

Eventim_preferred_partner_ter_beek_reizen_staand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *