Formule 1 Hockenheim Duitsland

De Grand Prix van Duitsland wordt opnieuw verreden op de populaire Hockenheimring. Juich zij aan zij uw raceheld naar het podium vanaf de Orange Experience! De locatie van de Orange Experience is Innentribune B. Vanaf de Orange Experience ziet u de Formule 1-coureurs het ‘stadion’-gedeelte inrijden. Wat deze tribune uniek maakt? Vanaf de Orange Experience heeft u zicht op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm zodat u niets van alle actie hoeft te missen. Naast een ticket voor de Orange Experience ontvangt u een speciaal Orange Experience T-shirt én een goodiebox met toffe items de Formule 1 ervaring compleet maken.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum Formule 1 reis Hockenheim Duitsland

 • zo. 28/07/19

Reissom Formule 1 reis Hockenheim Duitsland

       De Formule 1 reis Orange Experience is inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar onder leiding van een deskundige touringcarchauffeur
 • Genummerde zitplaatsen met een fantastisch zicht op vijf bochten tijdens de Grand Prix van Duitsland
 • Uitstekend zicht op een videoscherm
 • Een Nederlands feestje tussen alle Duitse Vettel-fans
 • Een speciaal Orange Experience T-shirt
 • Een goodiebox met toffe items: Orange Experience Hockenheim T-shirt Keycord en tickethouder, 6 maanden Motorsport.com prime abonnement, Motorstore.com cadeaukaart, F1 Racing Magazine, Autosport Magazine, Oranje rugzak, Oranje gadget en Energy drink en een snack
 • Een geweldige Formule 1 sfeer tijdens de Grand Prix van Duitsland.
 € 325,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat, oude kantoor Rabobank

Reisprogramma Formule 1 busreis

Geniet van een volledig verzorgd arrangement naar de Grand Prix van Duitsland. Na een vroeg vertrek (net na middernacht) vanaf een opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de Hockenheimring. We arriveren om circa 09.00 uur.

Afgelopen jaar maakte de Hockenheimring voor het eerst kennis met de oranje tribune. De sfeervolle tribune trok veel bekijks en was een groot succes. In 2019 breidt de Orange Experience uit met maar liefst twee tribunes voor de Nederlandse Formule 1 fans! De locatie van de Orange Experience is Innentribune B. Vanaf de Orange Experience zie je de Formule 1-coureurs het ‘stadion’-gedeelte inrijden. Wat deze tribune uniek maakt is dat je vanaf de Orange Experience zicht hebt op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm zodat u niets van alle actie hoeft te missen. Naast een ticket voor de Orange Experience ontvangt elke deelnemer een speciaal Orange Experience T-shirt én een goodiebox met toffe items die de Formule 1 ervaring compleet maken. Dit is dé plek om de populaire Nederlandse Formule 1 coureur naar een podiumplaats te juichen!

Na afloop van de wedstrijd om circa 18.00 uur rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente. Kijk voor meer informatie op de website van de Grand Prix van Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *