Georganiseerde camping reizen

Zorgen over het vervoer tijdens uw vakantie? Ter Beek Reizen biedt een oplossing: de georganiseerde busreis Karinthie. Georganiseerde camping reizen: een prettige tussenvorm met enerzijds de voordelen van een verzorgde vakantiereis inclusief het vervoer en anderzijds de vrijheid van een individuele vakantie.

Geen zorgen over het vervoer

Durft u niet (meer) met een caravan of camper de weg op te gaan maar wilt u wel genieten van een zorgeloze camping reis? Neem plaats in de comfort class touringcar van ter Beek Reizen voor een georganiseerde busreis en laat u brengen naar een viersterren camping in het Oostenrijkse Karinthië, camping Rosental Rož.

Georganiseerde camping reizenExcursieprogramma

Gedurende het verblijf op de camping verblijft u in een luxe en geheel gemeubileerde chalet. Dagelijks worden er excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Klagenfurt, Slovenië of een boottocht op de Wörthersee. Omdat de chalets beschikken over een keuken kunt u ervoor kiezen om zelf een maaltijd te bereiden of te dineren in het restaurant op de camping. U beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, woonkeuken met onder andere een gasfornuis, servies, bestek, koffiezetapparaat en televisie. De overdekte veranda naast de chalet is uitgerust met comfortabele tuinmeubels.

Binnenzijde touringcar ter Beek ReizenUitstekende reisbegeleiding tijdens de Georganiseerde camping reizen

De georganiseerde campingreis wordt begeleid door een ervaren touringcarchauffeur/reisleider van ter Beek Reizen. Met een groep reizen is gemoedelijk en gezellig en u hoeft zich zorgen te maken over de route naar de camping of de situaties in het verkeer zoals files. Geheel ontspannen zit u in de touringcar op weg voor een vakantie in Oostenrijk. De touringcarchauffeur/reisleider geeft onderweg toeristische informatie terwijl u geniet van het landschap. Kortom, het beste van twee werelden komt samen in de tiendaagse busreis Karinthie. Ook georganiseerde camping reizen zijn bij ter Beek Reizen in vertrouwde handen. Voor meer informatie neem contact op met één van onze reisadviseurs, telefoonnummer 0546-621379 of mail naar info@terbeekreizen.nl

Klik hier voor het volledige reisprogramma