Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Groepsreizen

Alle groepsreizen op maat van ter Beek Reizen

Ter Beek Reizen organiseert geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse groepsreizen die op maat zijn samengesteld. Veel groepen, gezelschappen, clubs, personeelsverenigingen, enzovoort hebben de gewoonte eens per jaar gezamenlijk op stap te gaan tijdens een gezellige dagtocht of meerdaagse reis. Inspirerend en goed voor de teamgeest. Wij bieden graag de helpende hand bij het organiseren en uitvoeren van de groepsdagtocht of meerdaagse groepsreizen.

Groepsdagtocht

Voor de groepsdagtochten hebben we een Dagtochtengids samengesteld. In de Dagtochtengids van ter Beek Reizen treft u een groot aantal suggesties aan. Dagtochten met een bestemming in Nederland of in Duitsland, met een rustig of juist actief karakter, dichterbij of verder weg.

Zoals u ook in de gids kunt lezen kunnen de voorgestelde programma’s geheel aan uw wensen worden aangepast. Het zijn enkel suggesties. Vaak kunnen ze ook in de vorm van een middagtocht worden uitgevoerd en veel van de genoemde programma’s zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

Als u een interessante dagtocht aantreft of u hebt zelf een idee voor uw gezelschap neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom op ons kantoor waar we onder het genot van een kopje koffie de reis geheel naar uw wensen zullen samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk de reis telefonisch te bespreken. Vervolgens ontvangt u per post of per e-mail een voorstel in de vorm van een vrijblijvende offerte. Deze kunt u dan rustig bekijken en eventueel op onderdelen aanpassen. We hebben voor u enkele dagtochtsuggesties opgesteld. Klik met de muis op de onderstaande menusuggesties.

Klik hier om onze dagtochtengids te bekijken.

Alle dagtochten van ter Beek Reizen

Met ter Beek Reizen een onbezorgd dagje op stap

Heerlijk ontspannen en zonder zorgen op reis met collega’s, vrienden, familie, vereniging of gezelschap? Wij brengen deze wens graag in vervulling.

Vanwege onze jarenlange ervaring in het organiseren van (meerdaagse) groepsreizen zijn wij uitstekend in staat om een geheel verzorgd reisprogramma voor u op te stellen. De nauwe samenwerking met hotels, restaurants en excursies maken ter Beek Reizen tot een ideale partner in het organiseren van onvergetelijke en betaalbare busreizen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Een deskundige reisadviseur kan u verschillende suggesties geven ten aanzien van de bestemming en het programma. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Als u eenmaal een offerte ontvangen hebt en u heeft bepaalde vragen ten aanzien van het programma of u wilt wijzigingen doorvoeren in het arrangement vernemen wij dit graag van u.

Tijdens de busreis beschikt u met het gezelschap over een eigen luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider en de reis wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk een touringcar te huren zonder aanvullende verzorging.

Wij denken graag met u mee om een goedverzorgde, betaalbare maar vooral gezellige dagtocht of meerdaagse groepsreis te organiseren. Graag zullen wij uw dagtocht of reis op correcte wijze verzorgen.

Geniet van een heerlijk gebak van ter Beek Reizen.
Ga mee wandelen in de Bergen met ter Beek Reizen