Groepsdagtocht met de bus met collega’s, vrienden of familie

Personeelsverenigingen, vriendengroepen, scholen en clubs organiseren originele groepsuitjes – goed voor teambuilding en de onderlinge contacten. Ter Beek Reizen biedt organisaties de helpende hand bij het organiseren van een dagtocht met bus of meerdaagse reis per touringcar. Programma’s op maat voor groepsuitjes met de bus met een rustig of juist actief karakter, leerzaam of humoristisch, culinair of muzikaal, voordelig of geheel verzorgd.

Ervaren touroperator en touringcarbedrijf

Ervaren touroperator en touringcarbedrijfBij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Op zoek naar originele groepsuitjes? De reisadviseurs van ter Beek Reizen hebben al ruim negentig jaar ervaring met de organisatie van een dagje weg met de bus. Voor groepen vanaf twintig personen worden reisprogramma’s op maat samengesteld naar wens van de groep. Het groepsvervoer wordt passend aangeboden. Het wagenpark van het Tubbergse familiebedrijf bestaat uit luxe VIP-touringcars met rondzit, dubbeldekkers met uitgebreide keuken, rolstoelbussen met rolstoellift en luxe ingerichte touringcars met comfortabele beenruimte, toilet en airconditioning.

Personeelsuitje met de bus

Geniet van een gezellige dag weg die tot in detail verzorgd is en professioneel begeleid wordt door een ervaren touringcarchauffeur en reisleider. Een busreis wordt al snel leuk als een gezelschap van werknemers of een personeelsvereniging deelneemt aan een bedrijfsbezoek, quiz of workshop. Neem een kijkje achter de schermen op Schiphol of aanschouw de bouw van luxe cruiseschepen bij de Meyer Werft. Een actief bedrijfsuitje kan bestaan uit een GPS-tocht, zeiltocht of solextocht. Laat een droom werkelijkheid worden en kruip achter het stuur van een levensgrote tank of fiets door een ondergronds gangenstelsel in Zuid-Limburg. Óf geniet van de uitstekende wintersportfaciliteiten in Winterberg. Ter Beek Reizen kan de organisatie voorstelprogramma’s aan de hand doen voor een dagtocht per bus of meerdaagse groepsreis.

Creatieve ideeën voor een groepsuitje

Liefhebbers van stedenschoon kunnen hun hart ophalen tijdens een Yellow Bike fietstour door Amsterdam of tijdens een beklimming van de Domtoren in Utrecht. Voor dans, zang en actie is een bezoek aan een musical of concert aan te bevelen of probeer het zelf tijdens een smartlappen workshop. Beleef het waar gebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis bij Soldaat van Oranje – de musical, ervaar de betovering tijdens een zomeravondconcert van André Rieu of zing gezellig mee met De Toppers in Concert. Een dagreis met de bus kan alle kanten op gaan.

Een dagreis met de bus of een langere reis?

Ontdek de mooiste plekken in Europa tijdens een meerdaagse groepsreis per bus of vliegtuig. Leer de veelzijdigheid van een stad kennen tijdens een stedentrip, ontdek cultuur en natuur tijdens een groepsvakantie reis, kies voor een actieve wintersportreis met de bus of beleef optredens van topartiesten tijdens onze muziekreizen. De nauwe samenwerking met hotels, restaurants en excursies maken ter Beek Reizen tot een ideale partner in het organiseren van onvergetelijke en betaalbare busreizen voor groepen.

De reisadviseurs van ter Beek Reizen denken graag met u mee om een groepsreis op maat te organiseren dat past bij het budget van de groep. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk personeelsuitje, een meerdaagse reis met collega’s, een uitje met vrienden of een groepsdagtocht met familie. Bel ter Beek Reizen 0546 62 13 79 en maak een vrijblijvende afspraak of begin de voorpret en bekijk de suggesties op de website.