Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Verzorgde groepsdagtocht

Uw groepsreis in vertrouwde handen!

Veel groepen, gezelschappen, clubs, verenigingen en bedrijven hebben de gewoonte eens per jaar gezamenlijk op stap te gaan tijdens een gezellige dagtocht. Inspirerend en goed voor de teamgeest.

Het kan voor de organisatoren in sommige gevallen een behoorlijke opgave zijn een programma samen te stellen dat alle leden van de groep zal aanspreken. Om u als organisatie de helpende hand te bieden hebben wij een dagtochtengids ontwikkeld. Let wel; de ter beek Reizen dagtochtengids is niet uitputtend.

Er zijn naast de in deze gids genoemde dagtochten talloze andere mogelijkheden. Ook kunnen we een verzorgde groepsdagtocht aanpassen door er onderdelen uit te halen of juist aan toe te voegen. Heel vaak kunnen programma’s gecombineerd worden of zijn dagtochten aan te passen tot een halve dagtocht.

Liever actief?
Met name personeelsverenigingen stellen vaak prijs op een meer actief programma. Mocht uw voorkeur daarnaar uitgaan, ook dan hebt u met deze gids een handig hulpmiddelen.

Minder mobiel? Geen probleem!
Veel van de genoemde programma’s zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Ter Beek Reizen beschikt over twee luxe rolstoeltouringcars die voorzien zijn van een rolstoellift. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zelf een idee?
Natuurlijk kan het zijn dat u zelf een idee of een suggestie heeft. Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons zodat wij uw voorstel kunnen uitwerken. Natuurlijk houden wij rekening met uw voorkeuren en wensen met betrekking tot het programma, de reisdatum, de opstapplaats(en) en uw budget. Op deze manier kunnen wij samen met u een perfect op de wensen van uw gezelschap toegesneden dagtocht organiseren.

Ter Beek Reizen is ruim tachtig jaar actief in het toerisme en de touringcarbranche. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring juist op het toeristische gebied. Dat betekent dat ze zoveel mogelijk via toeristische routes rijden en u onderweg voorzien van interessante en wetenswaardige informatie. Ook dit draagt bij aan het welslagen van uw dagtocht. Dit gevoegd bij de uitstekende verzorging met betrekking tot excursies, koffietafels, diners enzovoort maakt dat uw dagtocht bij ter Beek Reizen in goede en vertrouwde handen is. Graag geven we u enkele suggesties voor een verzorgde dagtocht.