Helene Fischer Stadion Tour

Helene Fischer komt op zaterdag 15 september naar Nederland! De geliefde schlagerzangeres Helene Fischer geeft een concert in het GelreDome in Arnhem tijdens haar Stadion Tour 2018! Haar stem, charisma en vooral de bombastische podiumuitvoering maken een bezoek aan haar concert meer dan de moeite waard. Jong of oud, man of vrouw: Helene Fischer weet het publiek al vele jaren te imponeren. Nummers als ‘Atemlos durch die Nacht’ en ‘Und morgen früh küss ich dich wach’ worden moeiteloos meegezongen. Deze muzikale beleving is verpakt in een wervelende show met humor, emotie en een vleugje romantiek. Ga ‘Atemlos durch die nacht’.
Klik op deze link voor een sfeerreportage van TC Tubantia.

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor deze reisVideo

Vertrekdatum Helene Fischer in Arnhem

  • za. 15/09/18 – nog 1 ticket beschikbaar!

– Aanvang concert op zaterdag 15 september: 19.30 uur.

Reissom

 Alleen touringcarvervoer €   29,- p.p.
 Zitplaats op rang 1 (€ 116,-) inclusief touringcarvervoer (€ 29,-) € 145,- p.p.
 Zitplaats op rang 2 (€ 101,-) inclusief touringcarvervoer (€ 29,-) – VOL! € 130,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten! Tickets zijn NIET apart te boeken!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Arrangement met zitplaats op rang 1 € 9,65 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
  • Arrangement met zitplaats op rang 2 € 8,65 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, (voormalig)bloemenzaak de Eeuwige Lente
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, Deventerweg carpoolplaats
Klik hier voor het Helene Fischer concert in Gelsenkirchen en Düsseldorf

Helene Fischer komt naar Nederland. Op zaterdag 15 september geeft de geliefde schlagerzangeres een concert in het GelreDome in Arnhem tijdens haar Stadion Tour 2018! ‘Die Stadion-Tournee’, waarmee ze GelreDome aandoet wordt haar grootste tournee ooit.

Het grote succes van Helene Fischer is te verklaren door de combinatie van haar nuchtere persoonlijkheid en aanstekelijke nummers. Ze weet als geen ander alle lagen van de samenleving bij elkaar te brengen. Ze heeft, sinds haar debuut in 2005, de Duitstalige muziek met veel succes in een modern jasje gestoken en is daarmee het schlager-genre al lang ontstegen.

Na vertrek vanaf de opstapplaatsen in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Arnhem. Het concert begint om 20.00 uur. Tijdens het concert zingt Helene Fischer haar allergrootste hits. Deze muzikale beleving is verpakt in een wervelende show met humor, emotie en een vleugje romantiek. Een avond om niet te vergeten met overweldigende schlagermuziek en spectaculaire dansacts. Ademloos in Arnhem. Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in Twente.

Een impressie van onze busreis naar het concert van Helene Fischer in Keulen kunt u hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *