Huishoudbeurs Amsterdam

huishoudbeurs-2017 rozeDe Huishoudbeurs in RAI Amsterdam is het gezelligste dagje uit. Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen…daar wordt u als vrouw toch gewoon blij van? De Huishoudbeurs is hét gezelligste dagje uit voor vriendinnen! Daarnaast zijn er vele optredens van bekende artiesten, workshops en kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes. Natuurlijk niet vergeten om te profiteren van de geweldige beursaanbiedingen! Van zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari kunt u uw hart ophalen in de Rai in Amsterdam. Ga met ons mee en geniet van een heerlijk dagje uit. It’s going to be FUN!

Reisdetails: Data/PrijzenInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdata Huishoudbeurs Amsterdam 2018

 • za. 17/02/18
 • ma. 19/02/18
 • di. 20/02/18
 • wo. 21/02/18
 • do. 22/02/18
 • vr. 23/02/18 – op reserve
 • za. 24/02/18

Programma

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we rond 11.00 uur arriveren bij de RAI. Het verblijf op de Huishoudbeurs is van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten. Huishoudbeurs 2018 vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari. Benieuwd wat er te doen of te beleven is op de Huishoudbeurs? Hieronder een overzicht van de diverse onderdelen die op de beurs te vinden zijn:

huishoudbeurs-2016-ter-beek-reizenFestival Fantastique
Midden in de winter biedt Festival Fantastique de bijzondere setting van een zomers festival. U kunt zich op het festival laten betoveren door vele A-merken met verrassende en vernieuwende acties & producten. Een bezoek aan Festival Fantastique is oprecht een bijzondere ervaring en beleving!

Fashion & Beauty
In Fashion & Beauty vindt u alles met betrekking tot de laatste trends in kleding, make-up, schoenen en haar. U kunt uw laten opmaken of uw haar laten doen door verschillende specialisten, u kunt de nieuwste lingerie zien of uw schoenenkast aanvullen. Bij Fashion & Beauty kan het allemaal!

Home Sweet Home
Of u uw huis nu totaal gaat verbouwen of alleen op zoek bent naar een paar leuke woonaccessoires, bij Home Sweet Home kunt u zich helemaal laten inspireren! Behalve leuke hebbedingen, vindt u er de laatste trends op woongebied.

HuishoudbeursFashion: Shop till you drop
Yes! Net als vorig jaar is Webshop Till You Drop (WTYD) weer met een eigen Plaza aanwezig in hal 7 van de Huishoudbeurs.
Webshop Till You Drop?
Webshop Till You Drop biedt webshops de kans om hun website en producten te promoten. Een leuke verzameling van webshops op één Plaza. Voor de bezoekers een mooie kans om producten van de webshops te zien, die u niet in elke winkel en beurs tegenkomt. Natuurlijk kunt u er ook direct (web)shoppen.
Welke producten zijn er te koop?
Op WTYD staan webshops in o.a. de volgende categorieën: accessoires, beauty, fashion, feel good, food & drinks, kids en living. Iedere dag is het aanbod webshop anders. Een groot deel van de producten zijn ook zelf ontwikkeld en ontworpen door de webshopeigenaren.

Family & Fun
Bij Family & Fun vindt u alles wat er nodig is voor een gezellig dagje uit met de familie. Van hobby’s en een gezellige zondagmiddag met spelletjes tot familievakanties en dagjes weg. Ook is hier de ‘Webshop Shop Till You Drop’ waar u de leukste webshops in real life vindt!

huishoudbeurs-amsterdam-ter-beek-reizenFood & Drinks
Bij Food & Drinks kunt u verschillende (nieuwe) lekkernijen proeven & kopen. Voor velen is koken een leuke hobby geworden en ook daar kunt u van alles over vinden bij Food & Drinks. Daarnaast kunt u bij PROOST (voor 18+) genieten: hier proeft en koopt u de bekende likeurtjes, wijnen en andere alcoholische drankjes.

Pasar Colors Festival
Op Pasar COLORS Festival waant u zich in tropische sferen. Met geuren van overheerlijke oosterse gerechten, veel live muziek en dans, kookdemonstraties en prachtige modeshows, maakt u op de Huishoudbeurs kennis met de Aziatische cultuur. U wordt verrast door de klanken van Indonesische gamelan muziek en betovert door de prachtige decors en aankleding. Laat u masseren, een kaartje laten leggen bij de astroloog en loop lekker over de Oosterse Markt met vele aanbiedingen. Het Pasar COLORS Festival is, op de laatste dag na, elke beursdag ook ‘s avonds geopend. Pasar COLORS Festival vindt plaats hal 7 en is elke dag open van 11.00 uur – 19.45 uur, op zondag 26 februari is het festival open tot 18.00 uur. Tijdens de koopavonden van 11.00 uur – 22.00 uur.

HuishoudbeursHappy & Healthy
Het nieuwe segment Happy & Healthy staat voor een gelukkig en gezond leven voor zowel jong als oud! Gezonder leven, fitter zijn en sterker worden zijn persoonlijke doelen van deze tijd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl bij aan een gelukkig leven, ontzettend belangrijk dus! Met het segment Happy & Healthy kunt u iedere beursdag vanaf 10.00 uur informatie krijgen over gezonde voeding en inspirerende workshops.

Klik voor meer informatie op deze link naar de website van de Huishoudbeurs.

Reissom

 Huishoudbeurs Amsterdam
 Inclusief entree Huishoudbeurs en vervoer per luxe touringcar
 € 35,- p.p.
 Winkelen Amsterdam centrum of vervoer naar de Huishoudbeurs
Inclusief vervoer per luxe touringcar
 € 22,- p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, garage ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Molenstraat (voormalig bloemenzaak De Eeuwige Lente)
 • Hengelo, hotel Van der Valk
 • Almelo, NS Station tegenover de Java toren
 • Holten, AC-restaurant
 • Deventer, carpoolplaats A1

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam 
 • Vast nummerMobiel nummer 
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *