Kastelruther Spatzen

Volksmusik meets Classic met de Kastelruther SpatzenDe beroemde Kastelruther Spatzen geven op vrijdag 22 februari een concert in Oberhausen. De formatie uit Zuid-Tirol heeft al ruim dertig jaar succes en ook het nieuwe album is enthousiast door de fans ontvangen. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis. Een onvergetelijk concert met een lach en een traan.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum Kastelruther Spatzen – Live 2019

  • vr. 22/02/19

 Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer vanuit de regio Twente € 99,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten á € 6,60 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)

Reisprogramma busreis Kastelruther Spatzen

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Oberhausen. Ruim voor aanvang van het concert zullen we arriveren. Het concert ‘Kastelruther Spatzen – Live 2019 -‘ begint om 19.30 uur. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

De Kastelruther Spatzen zijn een begrip in de Volksmusik. Met vijftien miljoen verkochte platen, tachtig gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s. Daarmee behoort de formatie tot één van de succesvolste bands uit Oostenrijk. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.kastelrutherspatzen.de

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *