Mamma Mia

mamma mia georganiseerde busreis inclusief ticket voor de musicalDe wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over een alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia!’ Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. MAMMA MIA! is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek een arrangement inclusief zitplaats en busreis vanuit Twente.

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdata musical MAMMA MIA!

 • zo. 31/03/19   (aanvang 14.00 uur)
 • zo. 28/04/19   (aanvang 14.00 uur)
 • zo. 19/05/19  (aanvang 16.00 uur)

Duur van de musical: 2,35 uur inclusief pauze.
– Locatie: Beatrix Theater Utrecht

Reissom

 Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 98,- p.p.
 Rang 2 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 89,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Zitplaats rang 1: € 6,55 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
 • Zitplaats rang 2: € 5,95 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station
 • Holten, AC restaurant
 • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Programma busreis MAMMA MIA!

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Donna’s dochter staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van MAMMA MIA! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg MAMMA MIA! Here we go again. Volgend seizoen viert MAMMA MIA! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal. Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catherina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast. Het decor is ontworpen door Mark Thompson, met lichtontwerp van Howard Harrison en geluidsontwerp van Andrew Bruce & Bobby Aitken. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch die tevens verantwoordelijk is voor de muzikale supervisie.

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente. Kijk voor meer informatie over de musical op de website.

Eventim_preferred_partner_ter_beek_reizen_staand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *