Meerdaagse groepsreizen

Heerlijk ontspannen en zonder zorgen op reis met collega’s, vrienden, familie, vereniging of gezelschap? Wij bieden graag de helpende hand om deze wens te vervullen.

Voor groepen organiseren wij dagtochten en meerdaagse groepsreizen op maat. Vanwege onze jarenlange ervaring in het organiseren van (meerdaagse) reizen zijn wij uitstekend in staat om een geheel verzorgd reisprogramma voor u op te stellen. De nauwe samenwerking met hotels, restaurants en excursies maken ter Beek Reizen tot een ideale partner in het organiseren van onvergetelijke busreizen.

bus-ter-beek-reizen1

U beschikt met het gezelschap over een eigen touringcar met ervaren chauffeur/reisleider en de reis wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk een touringcar te huren zonder aanvullende verzorging.

Ons ruime wagenpark biedt voor elk gezelschap uitkomst. Voor minder valide groepen beschikken wij over luxe rolstoeltouringcars voorzien van liftinstallatie en fogmaker. Kleinere en exclusieve groepen kunnen kiezen voor onze luxe VIP.-touringcar. Voor grotere groepen hebben we een zeer luxe uitgevoerde dubbeldekker.

Onderstaand een selectie van mogelijke bestemmingen voor de meerdaagse groepsreis:

België

Antwerpen: De bedrijvige stad aan de Schelde. Bekend van de diamanthandel, mode en koffiekoeken.

brugge-gent1Brugge: ‘Brugge die scone” wordt ze genoemd. Vroeger door de handel tegenwoordig door het toerisme bereikt Brugge een grote welvaart. U bent van harte welkom in deze gastvrije bourgondische stad.

Brussel: De Belgische hoofdstad heeft zoveel te bieden voor groepen en toeristen dat de bezoeker niet weet waar te beginnen, maar onder begeleiding van één van onze ervaren gids / chauffeur kunt u genieten van de mooiste bezienswaardigheden.

Gent: De ware parel in Vlaanderen. Het “ruwe en ongepolijste” Gent met z’n weergaloze stedenbouwkundige schoonheid. Deze Bourgondische en sfeervolle stad biedt alle mogelijkheden en ruimte voor een aangenaam verblijf.

Duitsland

berlijn1Berlijn: De ‘nieuwe’ hoofdstad van Duitsland met prachtige historische gebouwen en de moderne bouwwerken van na de Wende. Sta versteld van Berlijn!

Bremen: Hanzestad waar een aangename en ongedwongen sfeer in het centrum heerst. Bremen biedt, mede door de verschillende interessante excursiemogelijkheden op de heen- en terugreis, een ideale basis voor een aangenaam verblijf.

Düsseldorf: Aan de rechterkant van de Rijn vindt u het oude gedeelte van Düsseldorf en aan de linkerkant het nieuwe, moderne gedeelte van de rijke stad. Dit is goed te zien aan het straatbeeld, de kunst en de architectuur.

Dresden: Het “Florence aan de Elbe.” Een groot aantal van de historische gebouwen werd na de oorlog in de originele stijl herbouwd en gerestaureerd. En dat is gelukt, het is uitstekend gelukt.

harz1

Hamburg: De groene stad aan het water is rijk voorzien van vaarten en kanalen. De stad dankt haar bekendheid aan: de vele musicals die hier draaien, prachtige winkelstraten, vele musea, de Reeperbahn en de uitgaanswijk St. Pauli.

Harz: Groen beboste heuvels, smalle, kronkelende riviertjes, verstilde dorpjes met rijke vakwerktraditie, kuuroorden, kastelen en kloosters. Het zijn de herkenningspunten van de prachtige Harz. Plaatsen als Goslar, Wernigerode en Quedlinburg getuigen met hun weelderige bebouwing van een rijk en welvarend verleden.

Leipzig: In deze stad kunt u op een betrekkelijk klein oppervlak muziek, kunst en cultuur combineren met het gezellige uitgaansleven in de vele café’s en restaurantjes.

meyerwerft-papenburgMünchen: De imposante kerken en huizen in de binnenstad vormen de bewijzen van een rijke geschiedenis. München is prachtig, gezellig, levendig en heeft altijd wat te bieden.

Papenburg: In het maritieme centrum bevinden zich op verschillende plaatsen prachtige historische schepen die samen een soort van openluchtmuseum vormen. Het stadje ademt een maritieme sfeer en is geliefd om z’n gezelligheid. Absolute aanrader is een bezoek aan de indrukwekkende Meyer scheepswerf.

Rüdesheim: Wijnstad. Het bekendste straatje is wel De Drosselgasse, een steil omhoog lopend steegje, vol souvenirwinkels en terrassen. De stad is bekend om haar echte “Duitse” Weinbrand.

Rostock: De Mecklenburgische Seenplatte. Verspreid in dit waterrijke land liggen schitterende dorpjes en stadjes zoals Rostock, waar een serene rust van uitgaat.

schwartzwald2

Schwarzwald: Van oudsher een bekende vakantiebestemming. En terecht. Het Schwarzwald is een streek met een interessante afwisseling van bergen en dalen, akkers en wijngaarden, rustige dorpjes en levendige stadjes en natuurlijk bossen.

Stuttgart: Zuid-Duitse stad met betoverende bezienswaardigheden. Maar ook voor het uitgaan, winkelen of het bezoeken van musea zijn prima mogelijkheden.

Trier: Wereldberoemd vanwege Porta Nigra (de imposante Romeinse stadstoren) en het schilderachtige oude centrum. Om ‘cultuur te snuiven’, is een bezoek aan deze Duitse stad en de prachtige wijnstreek meer dan de moeite waard.

Engeland

Londen: De bruisende en hoffelijke stad Londen. De stad van prestigieuze bouwwerken, rode dubbeldekkers, chique warenhuizen, typische Engelse pubs en vele High Tea mogelijkheden.

rome1

Italië

Rome: De Italiaanse hoofdstad door wijsgeer Lucianus van Samosata beschreven als “een stukje paradijs”. Deze stad is een regelrechte aanrader. Stad met een ongelofelijke geschiedenis, monumenten uit de Oudheid, interessante bouwwerken en overweldigende glorie nodigt u uit.

Frankrijk

Parijs-eifeltorenParijs: “Paris, je t’ aime”. Een veel gehoorde uitspraak van reizigers die deze romantische stad bezocht hebben. De stad is natuurlijk ook het centrum van de kunst en cultuur, de mode, de avant-gardistische designs en baanbrekende trends. Dit alles wordt afgewisseld door wereldberoemde bezienswaardigheden. Parijs toont moed, is telkens aan het veranderen maar verliest nooit haar gevoel voor traditie en schoonheid.

Reims: Geniet van de prachtige landschappen, indrukwekkende wijnkelders en mooie tochten langs de wereldberoemde wijnvelden. In de Champagne liggen enkele schitterende steden temidden van de eindeloze wijngaarden. Deze reis is bij uitstek geschikt voor de ‘fijnproevers’.

Luxemburg

Hoewel het Groothertog een beperkte oppervlakte beslaat is er voor de bezoeker enorm veel moois te vinden. Luxemburg staat bekend om z’n prachtige dalen, z’n merkwaardige rotsformaties, z’n vele wijngaarden en z’n aangename stadjes als Diekirch, Vianden en Echternacht.

Oostenrijk

pitztal2Pitztal: Een prachtig gebied dat rijk is aan natuurschoon, dichte bossen, hoge bergen, diepe dalen, indrukwekkende rotspartijen en schitterende watervallen. Het is een idyllisch dal met grazige weiden, steile beboste hellingen, schilderachtige dorpjes en een gemoedelijke sfeer.

St. Johann: Een van de indrukwekkendste landschappen van Tirol is het Kaisergebergte. Schitterend is het contrast tussen dit grillige gebergte en het groene heuvellandschap dat het aan alle kanten omringt. In het gebergte gaan lieflijke dalen en heldere bergmeren schuil, die het landschap nog mooier maken.

wenen3

Wenen: Parel aan de Donau. Een stad die u, liefhebber van kunst, cultuur, stijl en klasse uitnodigt. Laat u betoveren door de majestueuze paleizen en weelderige tuinen van Wenen.

Zillertal: Het beroemde en mooie Zillertal is een zijtak van het Unterinntal en wordt algemeen beschouwd als één van de mooiste Alpendalen van Tirol. In dat groene tapijt liggen tot bijna boven aan de hellingen de bruinhouten boerderijen en almhutten met hier en daar de oplichtende heldere kleur van een kapel of kerk.

Tsjechië

praag3

Praag: De “gouden stad”, de “stad van de honderd torens”. Een stad die zulke bijnamen krijgt moet wel bijzonder zijn, en bijzonder is Praag zeker! De schitterend aan de Moldau gelegen stad is een historische en bouwkundige schatkamer die z’n gelijke in Europa nauwelijks kent. Het best is Praag te omschrijven als één groot openluchtmuseum waar u van de ene in de andere verbazing valt. Ronduit indrukwekkend zijn de prachtige gebouwen en bruggen.

winterberg3

Wintersport

Wintersportvakanties hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Naast het traditionele Oostenrijk of Zwitserland kunt u ook kiezen voor wintersportactiviteiten en locaties in Duitsland, Tsjechië, Frankrijk of Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *