Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Groepsreis op maat

Een geheel verzorgde groepsreis op maat?

Heerlijk ontspannen en zonder zorgen op reis met collega’s, vrienden, familie, vereniging of gezelschap? Wij brengen deze wens graag in vervulling.

Vanwege onze jarenlange ervaring in het organiseren van (meerdaagse) groepsreizen zijn wij uitstekend in staat om een geheel verzorgd reisprogramma voor u op te stellen. De nauwe samenwerking met hotels, restaurants en excursies maken ter Beek Reizen tot een ideale partner in het organiseren van onvergetelijke en betaalbare busreizen.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Een deskundige reisadviseur kan u verschillende suggesties geven ten aanzien van de bestemming en het programma. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Als u eenmaal een offerte ontvangen hebt en u heeft bepaalde vragen ten aanzien van het programma of u wilt wijzigingen doorvoeren in het arrangement vernemen wij dit graag van u.

Tijdens de busreis beschikt u met het gezelschap over een eigen luxe touringcar met ervaren chauffeur/reisleider en de reis wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk een touringcar te huren zonder aanvullende verzorging.

Wij denken graag met u mee om een goedverzorgde, betaalbare maar vooral gezellige dagtocht of meerdaagse groepsreis te organiseren. Graag zullen wij uw dagtocht of reis op correcte wijze verzorgen.

Eifel Toren, zie deze met een van de reizen van ter Beek Reizen