Kerstshoppen en Kerstreizen

icon-bus Kerstreis Weimar

Vijfdaagse kerst busreis naar Weimar in Duitsland. Verblijf in luxe centrumhotel aan de kerstmarkt en programma inclusief.

Klik hier voor dagreizen naar kerstmarkten & fairs

Kerstshoppen op een kerstmarkt met overnachting

Gezellig kersthoppen op de gezelligste kerstmarkten in Duitsland? Boek eenvoudig een tweedaagse reis inclusief overnachting naar bijv. Bremen, Düsseldorf, Berlijn of Hamburg.

Met de bus naar de kerstmarkt. Houdt u ook zo van die heerlijke kerstsfeer? Overweeg dan een tweedaagse of driedaagse busreis naar een kerstmarkt. Ter Beek Reizen biedt busreizen aan vanuit Twente naar diverse kerstmarkten in Duitsland en Nederland. Vertrek kan vanaf de opstapplaatsen in Tubbergen, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Kerstreis Weimar

De traditionele kerstdagen op een bijzondere manier beleven? Boek de vijfdaagse kerstreis naar Weimar in Duitsland. Een geheel verzorgde kerstreis inclusief verblijf in een luxueus centrumhotel aan de kerstmarkt in Weimar. Het gevarieerde reisprogramma bestaat onder andere uit heerlijk kerstshoppen op verschillende kerstmarkten, sfeervol vier gangen kerstdiner in het hotel, entree en rondleiding door de Wartburg in Eisenach, arresleetocht met Glühweinpauze, en nog vele andere excursies. De excursies zijn allemaal inclusief en u betaalt bij ter Beek Reizen géén reserveringskosten of aanbetaling na de boeking.

Kerstshoppen in Berlijn, Hamburg, Düsseldorf of Bremen

Duitse kerstmarkten zijn wereldberoemd vanwege de winterse sfeer, afwisselende kraampjes en natuurlijk glühwein. Doe al uw kerstinkopen tegen de achtergrond van prachtige historische en sprookjesachtig verlichte steden. U kunt bij ons tweedaagse busreizen boeken naar:
– Bremen & Oldenburg
Düsseldorf & Keulen

Driedaagse kerstshopreizen naar:
Berlijn
Hamburg

Kerstshop busreis boeken?

Heeft u een keus uit ons aanbod met meerdaagse busreizen kunnen maken? Dan boekt u uw kerstshopreis eenvoudig en veilig op onze website of neem telefonisch contact op met één van onze reisadviseurs tel.0546-621379. Per bestemming vindt u alle informatie, zoals de vertrekdatum van de meerdaagse busreis, de opstapplaatsen in Twente, en kunt u uw reis reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *