Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Overnachten in Twente met ter Beek Reizen

Overnachten in Twente … dat is handig!

Om onze opstaproute van de busreizen zo kort mogelijk te houden heeft ter Beek Reizen een beperkt aantal opstapplaatsen in de regio Twente. Eén ervan is bij het Van der Valk Hotel in Hengelo. Deelnemers die van “ver” komen overnachten vaak in dit uitstekende vier sterren hotel en kunnen na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor de deur van het hotel instappen in onze luxe touringcar voor een meerdaagse reis of dagtocht. Bovendien kunnen gasten hun auto gratis parkeren bij het hotel.

Ter Beek Reizen heeft prijsafspraken gemaakt met het Van der Valk Hotel Hengelo en biedt u de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een overnachting inclusief ontbijtbuffet te boeken. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen op alle dagen. Ter Beek Reizen regelt de reservering voor u en u rekent zelf af in het hotel. Een ideale oplossing om te overnachten in Twente.

Vertrekt de reis al voor aanvang van het ontbijtbuffet dan kunt u de overnachting boeken exclusief ontbijt en eventueel inclusief een lunchpakketje voor onderweg.

Prijzen zijn op aanvraag. En upgrade naar een superior kamer is mogelijk tegen een toeslag. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een goede nachtrust, gratis parkeermogelijkheid bij de opstapplaats, een uitstekend ontbijt en een rustig vertrek vanaf hotel Van der Valk in Hengelo voor een scherpe prijs. Inderdaad, dat is handig.

Boek een overnachting via onderstaand boekingsformulier:

logo van der Valk
Hotel van der Valk Hengelo