Overnachten in Twente met ter Beek Reizen

Overnachten in Twente … dat is handig!

Om onze opstaproute van de busreizen zo kort mogelijk te houden heeft ter Beek Reizen een beperkt aantal opstapplaatsen in de regio Twente. Eén ervan is bij het Van der Valk Hotel in Hengelo. Deelnemers die van “ver” komen overnachten vaak in dit uitstekende vier sterren hotel en kunnen na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor de deur van het hotel instappen in onze luxe touringcar voor een meerdaagse reis of dagtocht. Bovendien kunnen gasten hun auto gratis parkeren bij het hotel.

Ter Beek Reizen heeft prijsafspraken gemaakt met het Van der Valk Hotel Hengelo en biedt u de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een overnachting inclusief ontbijtbuffet te boeken voor € 89,90 per comfort kamer. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen op vrijdag en zondag. Op zaterdag en doordeweekse dagen bedraagt het tarief € 105,- per comfort kamer inclusief ontbijtbuffet. De toeristenbelasting bedraagt € 1,06 per persoon per nacht. Ter Beek Reizen regelt de reservering voor u en u rekent zelf af in het hotel. Een ideale oplossing om te overnachten in Twente.

Vertrekt de reis al voor aanvang van het ontbijtbuffet dan kunt u de overnachting boeken exclusief ontbijt en eventueel inclusief een lunchpakketje voor onderweg.

Prijsoverzicht overnachting Van der Valk Hotel Hengelo

 Zaterdag en maandag t/m donderdag – comfort kamer inclusief ontbijt€ 105,- per kamer
 Vrijdag & zondag – comfort kamer inclusief ontbijt€ 89,90 per kamer
 Maandag t/m donderdag – comfort kamer exclusief ontbijt€ 95,- per kamer
 Zaterdag – comfort kamer exclusief ontbijt€ 99,- per kamer
 Vrijdag & zondag – comfort kamer exclusief ontbijt€ 80,- per kamer
 Lunchpakket€ 11,25

Prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 1.06 per persoon, per nacht.

  • Upgrade naar een superior kamer is mogelijk tegen een toeslag. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een goede nachtrust, gratis parkeermogelijkheid bij de opstapplaats, een uitstekend ontbijt en een rustig vertrek vanaf hotel Van der Valk in Hengelo voor een scherpe prijs. Inderdaad, dat is handig.

Boek een overnachting via onderstaand boekingsformulier:

logo van der Valk
Hotel van der Valk Hengelo