Overnachten in Twente…dat is handig!

Van-der-valk-logoOm onze opstaproute van de busreizen zo kort mogelijk te houden heeft ter Beek Reizen een beperkt aantal opstapplaatsen in de regio Twente. Eén ervan is bij het Van der Valk Hotel in Hengelo. Deelnemers die van “ver” komen overnachten vaak in dit uitstekende vier sterren hotel en kunnen na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor de deur van het hotel instappen in onze luxe touringcar voor een meerdaagse reis of dagtocht. Bovendien kunnen gasten hun auto gratis parkeren bij het hotel.

van der valk hengeloTer Beek Reizen heeft afspraken gemaakt met het Van der Valk Hotel en biedt u de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een overnachting inclusief ontbijtbuffet te boeken voor € 89,50 per kamer. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen op vrijdag en zondag. Op doordeweekse dagen bedraagt het tarief € 105,- per kamer en op zaterdag voor € 99,- per kamer inclusief ontbijtbuffet. De toeristenbelasting bedraagt € 1,06 per persoon per nacht. Ter Beek Reizen regelt de reservering voor u en u rekent zelf af in het hotel. Een ideale oplossing om te overnachten in Twente.

Prijsoverzicht overnachting Van der Valk Hengelo

 Maandag t/m donderdag
 verblijf in een comfort kamer inclusief ontbijt
€ 105,- per kamer
 Vrijdag & zondag
 verblijf in een comfort kamer inclusief ontbijt
€ 89,50 per kamer
 Zaterdag
 verblijf in een comfort kamer inclusief ontbijt
€ 99,- per kamer
  • Prijzen zijn exclusief verblijfsbelasting à € 1.06 per persoon, per nacht.

Een goede nachtrust, gratis parkeermogelijkheid bij de opstapplaats, een uitstekend ontbijt en een rustig vertrek vanaf hotel Van der Valk in Hengelo voor een scherpe prijs. Inderdaad, dat is handig.

Boek een overnachting via onderstaand boekingsformulier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *