Overnachten in Twente…dat is handig!

Van-der-valk-logoOm onze opstaproute zo kort mogelijk te houden heeft ter Beek Reizen een beperkt aantal opstapplaatsen in de regio. Eén ervan is bij het Van der Valk Hotel in Hengelo. Deelnemers die van “ver” komen overnachten vaak in dit uitstekende vier sterren hotel en kunnen na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor de deur van het hotel instappen in onze luxe touringcar voor een meerdaagse reis of dagtocht. Bovendien kunnen gasten hun auto gratis parkeren.

van der valk hengeloTer Beek Reizen heeft afspraken gemaakt met het Van der Valk Hotel en biedt u de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief een overnachting inclusief ontbijtbuffet te boeken voor € 79,50 per kamer. Deze aanbieding geldt voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen bedraagt het tarief € 99,- per kamer. De toeristenbelasting bedraagt € 1,02 per persoon per nacht. Ter Beek Reizen regelt de reservering voor u en u rekent zelf af in het hotel. Een ideale oplossing om te overnachten in Twente.

Een goede nachtrust, gratis parkeermogelijkheid bij de opstapplaats, een uitstekend ontbijt en een rustig vertrek vanaf hotel Van der Valk in Hengelo voor een scherpe prijs. Inderdaad, dat is handig.

Boek een overnachting via onderstaand boekingsformulier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *