Verzekeringen

Reis- en annuleringsverzekering: Om het zekere voor het onzekere te nemen raden wij u aan om van tevoren een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Ter Beek Reizen brengt de reis- en annuleringsverzekeringen onder bij de Europeesche Verzekeringen in Utrecht. De kosten van de annuleringsverzekering en de meest gangbare combinatie van de reisverzekering staan bij elke reis aangegeven. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere combinatie te kiezen, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Op aanvraag zenden wij u graag de polisvoorwaarden en folders toe. Deze kunt u ook downloaden onderaan deze pagina.

Annuleringsverzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Annuleringsverzekering is uiterst compleet en biedt veel zekerheid.

Reisverzekering
Wanneer u bij ter Beek Reizen een reisverzekering afsluit beschikt deze standaard over de comfort dekking inclusief geneeskundige kosten en ongevallen. Deze uitbreiding wordt door ter Beek Reizen standaard gekozen omdat veel ziektekostenverzekeringen in het buitenland onvoldoende dekking bieden. Met de uitbreiding voor geneeskundige kosten worden alle medische kosten tegen kostprijs vergoed. Tevens kunt u ervoor kiezen om meer uitbreidingen op te nemen in uw reisverzekering of voor topdekking te kiezen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

Doorlopende verzekering
Bij een aantal van onze reizen is het voordeliger om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten voor 1 jaar. Een kortlopende annuleringsverzekering is namelijk 5,5% van de reissom inclusief 21% assurantiebelasting. Indien het voordeliger is om een doorlopende verzekering af te sluiten voor 1 jaar dan staat het vermeld bij de reisbeschrijving. Deze doorlopende verzekering geldt voor alle reizen die u maakt, dus niet alleen voor de reizen die u boekt via ter Beek Reizen. De polis ontvangt u via Europeesche en na een jaar krijgt u automatisch de mogelijkheid om de verzekering te verlengen of stop te zetten. Tevens is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten voor 1 jaar of een combinatie van een doorlopende reis- en annuleringsvoorwaarden. Informeer via ter Beek Reizen naar de voorwaarden.

Downloads

PDF

 

informatiefolder kortlopende reisverzekering & annuleringsverzekering

 

 polisvoorwaarden kortlopende reisverzekering

 polisvoorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *