Mega ABBA concert

In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Ahoy stond. Ter gelegenheid hiervan komt op 4 en 5 april ‘THE SHOW – A tribute to ABBA’ exclusief naar de Rotterdamse poptempel. Een unieke productie die door kenners omschreven wordt als ‘de beste ABBA-show na de originele ABBA’. Een groot orkest met topmusici, de nieuwste special effects en videoschermen zorgen voor een perfecte ABBA-ervaring die wereldwijd ongeëvenaard is. Zing mee met megahits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen en ervaar de unieke sound die deze Zweedse popgroep legendarisch maakt. Haal je plateauzolen uit de kast, verzamel al je vrienden en bestel snel je tickets voor de ultieme avond uit!

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdatum Mega ABBA concert

  • vr. 05/04/19   (aanvang 20.00 uur)

Duur van het concert: 2 x 60 minuten en een pauze).
– Locatie: Ahoy Rotterdam

Reissom

 Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 125,- p.p.
 Rang 2 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar – VOL € 115,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Zitplaats rang 1: € 8,35 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
  • Zitplaats rang 2: € 7,65 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, carpoolplaats langs de snelweg A1

Reisprogramma Mega ABBA concert

Vanuit Twente rijden we rechtstreeks naar Rotterdam waar we te gast zijn bij het Mega ABBA Concert. We zijn ongeveer een uur voor aanvang van het concert aanwezig. Zing mee met megahits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen en ervaar de unieke sound die deze Zweedse popgroep legendarisch maakt. Haal je plateauzolen uit de kast, verzamel al je vrienden en bestel snel je tickets voor de ultieme avond uit!

In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Ahoy stond. Ter gelegenheid hiervan komt op 4 en 5 april ‘THE SHOW – A tribute to ABBA’ exclusief naar de Rotterdamse poptempel. Een unieke productie die door kenners omschreven wordt als ‘de beste ABBA-show na de originele ABBA’. Een groot orkest met topmusici, de nieuwste special effects en videoschermen zorgen voor een perfecte ABBA-ervaring die wereldwijd ongeëvenaard is.

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente. Kijk voor meer informatie over het Mega ABBA concert op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *