On Your Feet

Joop van den Ende en Albert Verlinde presenteren de Stage Entertainment productie On Your Feet! De swingende Broadway-show gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Ze heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy’s. De musical is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Reisdetails: Data/PrijzenReisbeschrijvingInschrijven voor deze dagtochtVideo

Vertrekdatum musical On Your Feet

  • zo. 25/02/18 (matineevoorstelling)

Voorstellingsduur: 2,5 uur inclusief een pauze.

Aanvang matineevoorstelling: 14.00 uur

Reissom

 Rang 1 zitplaats inclusief vervoer € 105,- p.p.
 Rang 2 zitplaats inclusief vervoer €   99,- p.p.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Zitplaats rang 1: € 7,00 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking
  • Zitplaats rang 2: € 6,60 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, (voormalig)bloemenzaak de Eeuwige Lente
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station
  • Holten, AC restaurant
  • Deventer, carpoolplaats aan de snelweg A1

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Utrecht om de musical On Your Feet bij te wonen. On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

De swingende Broadway-show gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Ze heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy’s.

Geluk en ongeluk
Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

Kijk voor meer informatie over de musical op de website.

stage_entertainment_official_partner_ter_beek_reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *