Over ons

ter Beek Reizen, een begrip vanaf 1929

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse touringcars zoals een VIP-touringcar, rolstoeltouringcar en een dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.

Een begrip binnen de touringcar-/ en reisbranche

Reisbureau en touringcarbedrijf ter Beek Reizen is een bedrijf dat al meer dan 85 jaren actief is binnen de reis- en touringcarbranche. De organisatie en uitvoering van onze verzorgde busreizen, vliegreizen en muziekreizen houden wij volledig in eigen hand. Voor al onze reizen zijn we voortdurend op zoek naar de beste kwaliteit hotels, restaurants en excursie-mogelijkheden voor een redelijke prijs. Alleen zo kunnen wij u dat bieden waar onze naam voor staat; prachtige, uitstekend verzorgde en betaalbare reizen.

Het personeel van ter Beek Reizen heet u welkom
Dubbeldekker van Hool ter Beek Reizen
ter Beek Reizen Oldtimer

Geheel verzorgde verrassingstochten, prachtige excursiereizen, actieve bedrijfsuitjes en interessante stedentrips.

De individuele reizigers bieden we een uitgebreid assortiment van dagtochten en meerdaagse busreizen. Opgenomen in dit assortiment zijn onder meer een sportief dagje skiën in Winterberg, gezellige (kerst-shoppen) winkelreizen, arrangementen voor musicals en concerten, geheel verzorgde verrassingstochten, prachtige excursiereizen, actieve bedrijfsuitjes en interessante stedentrips.

Voor bedrijven, verenigingen, instellingen en andere groepen worden onze diensten en touringcars op diverse manieren ingezet. Graag verzorgen wij een dagtocht, meerdaagse reis of feestavond voor u en uw collega’s, familie of vrienden. Ons wagenpark is voorzien van luxe touringcars en wij kunnen elke reis op een passende manier verzorgen. Ter Beek Reizen beschikt over luxe V.I.P.-touringcars, rolstoeltouringcars, comfort touringcars variërend qua capeciteit van 30 personen tot 60 personen en een luxe dubbeldekker voor maximaal 80 personen.

Uiteraard is het mogelijk om alleen een touringcar met chauffeur te huren. De touringcars beschikken over alle moderne faciliteiten zoals airconditioning, DVD en CD-speler, koffiebar, koelkast, video en toilet (rolstoellift en rondzit). We hopen u binnenkort tijdens één van onze reizen te mogen begroeten.

Meer weten over de rijke geschiedenis van ter Beek Reizen Tubbergen? Lees het artikel op TubbergenNieuws.nl. Klik hier om het artikel te openen.

Binnenzijde Touringcar ter Beek Reizen

ter Beek Reizen in de media

Bekijk hier de uitzending van het RTL televisieprogramma LifestyleExperience over ter Beek Reizen. Er is ook een video beschikbaar van ter Beek Reizen uit de beginjaren van ons bestaan.