Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Over ons

ter Beek Reizen, een vertrouwd begrip sinds 1929

Begonnen als vervoerder van arbeiders voor de Twentse textielindustrie en gedurende haar lange bestaan van ruim 90 jaar is ter Beek Reizen uitgegroeid tot allround reisbureau en touringcarbedrijf. In de tijd van de textielindustrie reden de bussen dagelijks vaste routes voor ochtend-, middag- en avondploegen. Tijdens perioden waarin het personeelsvervoer stil lag werden dagtochtjes georganiseerd. Aanvankelijk alleen binnen Nederland maar al snel ook naar bestemmingen in de buurlanden. De “Val van de Berlijnse muur” in 1989 was de eerste aanzet tot door ter Beek Reizen zelf georganiseerde meerdaagse buitenlandse reis voor individuele reizigers.

Onze jarenlange ervaring in de reis- en touringcarwereld maakt dat ter Beek Reizen met recht kan zeggen “Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen”. Met veel enthousiasme organiseren wij dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel voor individuele reizigers als voor groepen. Naast het voortdurende zoeken naar de beste restaurants, hotels, excursiemogelijkheden, enzovoort is het natuurlijk ook van belang dat het gezelschap aangenaam kan reizen. Voor dat laatste staan ons uitgebreide en gevarieerde wagenpark en onze enthousiaste chauffeurs borg. Ter Beek Reizen beschikt over luxe touringcars met capaciteiten van 30 tot 80 personen zodat er altijd een touringcar is die bij uw gezelschap past. Zo bieden wij de mogelijkheid te reizen per zeer luxueuze Luxury Class touringcar voorzien van lederen bekleding, tafels en een gezellige 10-persoons rondzit, heteluchtoven, magnetron, WiFi, zijwaarts verstelbare stoelen, enzovoort. Daarnaast beschikt ter Beek Reizen over rolstoeltouringcars en, voor grote groepen, twee luxe dubbeldekkers. Uiteraard is het mogelijk om alleen een touringcar met chauffeur te huren. Al onze touringcars beschikken over moderne faciliteiten als airconditioning, USB-aansluiting, koffiebar, koelkast(en) en toilet. De rolstoeltouringcars beschikken daarnaast over een extra zwaar uitgevoerde rolstoellift.

We hopen u binnenkort tijdens één van onze reizen te mogen begroeten. Voor vertrouwd, comfortabel en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres.

We laten u graag dé mooiste plekken zien

Het reisprogramma van ter Beek Reizen is meer dan alleen “een reisje langs de Rijn”. Tijdens onze dagtochten nemen we u graag mee naar Haarlem, Leeuwarden, Rotterdam of Tecklenburg. geniet van de stedenpracht en de indrukwekkende wereldhaven. In Papenburg staat Europa’s grootste cruiseschip werf. Bij de Meyer Werft worden immense en luxe cruiseschepen gebouwd. Wilt u zich laten verrassen? We heten u graag welkom op één van onze verrassingstochten. Deze geheel verzorgde dagprogramma’s worden ook georganiseerd op feestdagen zoals tweede kerstdag, tweede paasdag. Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag. U kunt dan kiezen uit een dagtocht óf middagtocht.

Bij de meerdaagse busreizen nemen we u mee naar de mooiste plekken in héél Europa. Naast onze geliefde rondreizen naar Noorwegen en Schotland bieden we u voor het eerst een rondreis door het schilderachtige Wales. Terug van weggeweest zijn de indrukwekkende rondreis St. Petersburg, Stockholm en Helsinki en de schitterende mediterrane reis naar de Bloemenrivièra & Côte d’Azur met verblijf in een 4-sterren hotel aan het strand van Alassio.

Muziekliefhebbers opgelet! Ook bent u bij ter Beek Reizen aan het juiste adres. Wat dacht u van een concert van de mateloos populaire Andrea Berg bij haar thuis in Aspach, Oostenrijkse gezelligheid tijdens de “Musikantenparade in Tirol”, romantische klanken tijdens een optreden van André Rieu in Wenen of Keulen of een reis naar het Open Air concert van de Kastelruther Spatzen in Zuid-Tirol.

Maak kennis met de Oostenrijkse gastvrijheid en natuurpracht tijdens onze busreizen naar Tirol, het geliefde Bregenzerwald en Dachstein. Tijdens verschillende van deze Oostenrijkreizen kunt u bovendien traditionele feesten meemaken als het Sonnwendfeuer en een Almabtrieb waarbij de koeien met bloemen worden getooid. Ook dichter bij huis is veel interessants te vinden. Wat dacht u van de geliefde Verrassingsreis. Dit jaar overnachten we in het centrum van een mooi historisch stadje in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Maar ook Hertogdom Luxemburg, het maritieme Hamburg of vakwerkstadje Hildesheim zijn schitterende bestemmingen waarvoor u niet al te lang hoeft te reizen.

Het personeel van ter Beek Reizen heet u welkom

ter Beek Reizen Oldtimer

Geheel verzorgde verrassingstochten, prachtige excursiereizen, actieve bedrijfsuitjes en interessante stedentrips.

Musical & concertreizen

Heeft u al kennisgemaakt met het uitgebreide musical en concerten reisaanbod van ter Beek Reizen? Het gaat om arrangementen inclusief ticket en busreis. Wals mee tijdens een concert van André Rieu of bezoek de indrukwekkende Soldaat van Oranje – De Musical in de TheaterHangaar.

Programma op maat voor groepen

Personeelsverenigingen, vriendengroepen, scholen en clubs organiseren originele groepsuitjes – goed voor teambuilding en de onderlinge contacten. Ter Beek Reizen biedt organisaties de helpende hand bij het organiseren van een dagtocht met bus of meerdaagse reis per touringcar. Programma’s op maat voor groepsuitjes met de bus met een rustig of juist actief karakter, leerzaam of humoristisch, culinair of muzikaal, voordelig of geheel verzorgd.

Geniet van een gezellige dag weg, tot in detail verzorgd en professioneel begeleid door een ervaren touringcarchauffeur/reisleider. Een busreis wordt al snel leuk als een gezelschap van werknemers of een personeelsvereniging deelneemt aan een bedrijfsbezoek, quiz of workshop. Neem een kijkje achter de schermen op Schiphol of aanschouw de bouw van luxe cruiseschepen bij de Meyer Werft. Een actief bedrijfsuitje kan bestaan uit een GPS-tocht, zeiltocht of solextocht. Laat een droom werkelijkheid worden en kruip achter het stuur van een levensgrote tank of fiets door een ondergronds gangenstelsel in Zuid-Limburg. Óf geniet van de uitstekende wintersportfaciliteiten in Winterberg. Ter Beek Reizen kan de organisatie voorstelprogramma’s aan de hand doen voor een dagtocht per bus of meerdaagse groepsreis.

Ontdek de mooiste plekken in Europa tijdens een meerdaagse groepsreis per bus of vliegtuig. Leer de veelzijdigheid van een stad kennen tijdens een stedentrip, ontdek cultuur en natuur tijdens een groepsvakantie reis, kies voor een actieve wintersportreis met de bus of beleef optredens van topartiesten tijdens onze muziekreizen. De nauwe samenwerking met hotels, restaurants en excursies maken ter Beek Reizen tot een ideale partner in het organiseren van onvergetelijke en betaalbare busreizen voor groepen. En niet onbelangrijk: voor elke groep hebben we een passende touringcar Het wagenpark bestaat onder andere uit een rolstoeltouringcar, dubbeldekker, Luxury Class vip touringcar en comfort class touringcars.

De reisadviseurs van ter Beek Reizen denken graag met u mee om een groepsreis op maat te organiseren dat past bij het budget van de groep. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijk personeelsuitje, een meerdaagse reis met collega’s, een uitje met vrienden of een groepsdagtocht met familie. Bel ter Beek Reizen 0546 62 13 79 en maak een vrijblijvende afspraak of begin de voorpret en vraag naar suggesties.

Alleen een bus huren?

Uiteraard is het mogelijk om alleen een touringcar met chauffeur te huren. De touringcars beschikken over alle moderne faciliteiten zoals airconditioning, DVD en CD-speler, koffiebar, koelkast, audiovisuele apparatuur en toilet (rolstoellift en rondzit). We hopen u binnenkort in één van onze luxe touringcars te mogen begroeten. Klik hier om een offerte aanvraag voor touringcarvervoer te versturen.

Binnenzijde Touringcar ter Beek Reizen

ter Beek Reizen in de media

Bekijk hier de uitzending van het RTL televisieprogramma LifestyleExperience over ter Beek Reizen. Er is ook een video beschikbaar van ter Beek Reizen uit de beginjaren van ons bestaan.