Open Huisdagen

UITNODIGING

donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019
van 9.30 tot 17.30 uur

open-huis-dagenOok komend jaar laten we u graag weer de mooiste plekken in Europa zien. We hebben weer een reisprogramma samengesteld met verschillende primeurs. Geheel nieuw is onze rondreis door het schilderachtige Wales, een vlieg rondreis door Griekenland en een verzorgde vliegreis eilandhoppen op de Azoren. Klik hier om voor een kennismaking met ons programma verzorgde busreizen en vliegvakanties voor 2019.

Muziekliefhebbers opgelet! Of u nu een concert van de mateloos populaire Andrea Berg wilt meemaken, op zoek bent naar de Oostenrijkse gezelligheid van de “Musikantenparade in Tirol” of wilt genieten van de romantische sfeer tijdens het optreden van André Rieu in Wenen of Keulen. Ter Beek Reizen biedt geheel verzorgde muziekreizen inclusief verblijf in uitstekende hotels en een compleet verzorgd excursieprogramma. Nieuw is de muziekreis Kastelruther Open Air in Zuid Tirol. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

Naast onze geliefde rondreizen naar Noorwegen en Schotland bieden we voor het eerst ook een rondreis door Wales aan. Een schilderachtig gebied met in het noorden hoge bergen, wilde kusten en trotse kastelen en in het zuiden een fascinerend en liefelijk landschap met groene heuvels en dalen. Tijdens onze verzorgde vliegreis naar Griekenland maakt u kennis met historie, cultuur en luxe. Maak tijdens
deze rondreis kennis met de geboorteplaats van de Olympische Spelen, de ‘heilige rots’ Akropolis, de woeste schoonheid van de kustlijn op het eiland Evia en proef de gemoedelijke mediterrane sfeer in de idyllische straatjes van Plaka.

Maak kennis met de Oostenrijkse gastvrijheid en schoonheid van de natuur tijdens onze busreizen naar Tirol, het geliefde Bregenzerwald en Dachstein. Tijdens deze verzorgde busreizen nemen wij u mee naar de meest geliefde streken in Oostenrijk. Dichte bossen, hoge bergen, diepe dalen, bergrivieren en schitterende watervallen domineren het landschap. De traditionele feesten zoals Sonnwendfeuer in Kirchberg, het Bloemencorso in Kirchberg of de Almabtrieb in Zillertal en Hopfgarten.

Ook dichter bij huis is veel interessants te vinden. Wat dacht u van de geliefde Verrassingsreis, het Hertogdom Luxemburg, het maritieme Hamburg of vakwerkstadje Hildesheim.

Kortom, of u nu op zoek bent naar overweldigende natuur met majestueuze bergen en diepe dalen, traditionele cultuur of muzikale gezelligheid, een ietwat actievere (wandel)vakantie of een exotische of sensationele beleving, ook in 2019 zal ter Beek Reizen u daarbij graag van dienst zijn.

Bezoek onze Open-Huisdagen en maak, onder het genot van een kopje koffie nader kennis met de reisadviseurs, touringcarchauffeurs en reisleiders van ter Beek Reizen. We hebben maar liefst 35 meerdaagse reizen in ons programma opgenomen voor het voorjaar en de zomer van 2019. Van diverse reizen worden presentaties verzorgd. Er worden films vertoond en er zijn collega’s aanwezig die u volop kunnen enthousiasmeren en informeren over diverse bestemmingen.

Bij boeking van een reis tijdens de Open-Huisdagen wordt u een leuke attentie aangeboden. Wij heten u van harte welkom aan de Uelserweg 35 in Tubbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *