Skiën in Winterberg voor groepen

ter-beek-reizen-ski-winterbergZin in een dag skiën, langlaufen of wandelen in een prachtig winters landschap? Goed verzorgde pistes voorzien van sneeuwkanonnen, moderne stoeltjesliften, vele mooie langlaufloipes en natuurlijk voldoende aprés ski mogelijkheden…Winterberg heeft het allemaal! Ook dit winterseizoen organiseren we groepsdagtochten naar deze populaire wintersportplaats. Geniet van wintersport dicht bij huis. Een prima mogelijkheid om met vrienden, collega’s of leerlingen te genieten van dit prachtige winterse arrangement!

winterberg3Door onze jarenlange Winterberg ervaring en onze uitstekende contacten met dienstverleners ter plaatse kan ter Beek Reizen zondermeer beschouwd worden als een specialist in dagtochten naar de sneeuw. Wij hebben door het grote vervoersvolume gunstige prijsafspraken kunnen maken met de lokale dienstverleners, ook voor dit seizoen! Hiervan kunt u profiteren want wij bieden u een zorgeloos dagje Winterberg aan waarbij u geen omkijken meer heeft naar de organisatorische kant van een gezellige dag skiën, langlaufen of wandelen. Wij bieden een compleet verzorgde dag inclusief vervoer per luxe touringcar, skihuur, liftpassen, groepsverzekering en catering zoals een lunch, diner of stamppotbuffet.

Voor een groepen kunnen we een dagtocht Winterberg op maat samenstellen. U bepaalt zelf de datum, vertrektijd en vertrekplaats. Klik hier voor de actuele sneeuwsituatie op de website van Skiliftkarusell Winterberg.

winterberg1Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een dagtocht skiën in Winterberg. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere wintersportplaats zoals Willingen, Bödefeld of Altastenberg. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand offerteformulier. Wij heten u en uw gezelschap van harte welkom in onze luxe touringcar. Bij ons is uw reis in vertrouwde handen.

winterberg