Toppers in Concert

15 Jaar Toppers in Concert! Een mijlpaal die groots gevierd gaat worden. Op vrijdag 31 mei & zaterdag 1 juni 2019, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het vijftienjarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij ook op het Toppers ‘verjaardagspartijtje’ ?
Boek een busreis of arrangement inclusief Gold Zone 1 zitplaats en busreis. Speciale gasten als The Weather Girls, Snollebollekes, T-Spoon en Soulman Jimi Bellmartin ( winnaar ‘The Voice Senior’) maken het Toppers verjaardagsfeest compleet! Dit mag je niet missen! De dresscode is WIT voor de eerste ring: zet je feestmuts op en hang je slingers om!

Inschrijven voor deze reis

Vertrekdata De Toppers in Concert 2019

 • vr. 31/05/19
 • za. 01/06/19

Reissom

 Gold Zone 1 tribune zitplaats (gele vakken) en vervoer per luxe touringcar € 104,- p.p.
 Alleen busreis per luxe touringcar €   27,- p.p.
 • Op vrijdag 31 mei 2019 hebben we Gold Zone 1 zitplaatsen in vak 123
 • Op zaterdag 1 juni 2019 hebben we Gold Zone 1 zitplaatsen in vak 122

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

* De geel gekleurde vakken zijn Gold Zone 1 tribunezitplaatsen.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten:

 • Annuleringsverzekering Gold zone 1 zitplaats € 6,95 p.p. + €4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat, oude kantoor Rabobank
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, bij NS Station, parkeerplaats t/o Javatoren
 • Holten, AC restaurant
 • Deventer, carpoolplaats langs de A1

Programma

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we naar verwachting rond 19.00 uur arriveren.  Dit is ook de tijd waarop de deuren van de Johan Cruijff ArenA worden geopend. Om 20.30 uur begint het concert.

Het thema voor de 15e ArenA-editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op het Toppers ‘verjaardagspartijtje’? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders maken Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van die zijn weerga niet kent. Ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Uiteraard is er ook tijd om terug te kijken…. wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?

De voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste outfit! Ga je volledig ‘Over de Top’ of toch wat meer ingetogen in jouw kleur ….. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s.

Speciale gasten als THE WEATHER GIRLS (bekend van de discoklassieker ‘It’s Raining Men), feest act nummer 1 SNOLLEBOLLEKES (o.a. ‘Snollebolleke’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’), Soulman JIMI BELLMARTIN ( winnaar ‘The Voice Senior’) en T-SPOON (o.a. ‘Sex On The Beach’, ‘No Time To Waste’) maken het Toppers verjaardagsfeest compleet! Dit mag je niet missen! Boek snel een arrangement inclusief Gold Zone 1 zitplaats en busreis. Heb je al een ticket, boek dan een busreis per luxe touringcar vanuit de opstapplaatsen in Twente.

De geplande eindtijd van het concert is 24.00 uur. Waarna we per touringcar terugkeren  naar Twente. Kijk voor meer informatie op de website van de Toppers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *