14 de musical

0
Dagtocht
Dagtocht

14 de musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

907

Helaas bieden wij deze musicalreis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen musicalreis naar 14 de musical aan. Houd onze website in de gaten voor ons actuele musicalaanbod.

Details van deze reis

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.
Met zang, rap, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’ Ga mee en boek eenvoudig een busarrangement inclusief busreis en ticket rang 1.

Vertrekdatum 14 de musical

  • ...
  • Aankomst in Leusden bij het AFAS Theater om ± 14.00 uur.
  • Aanvang van de musical: 15.00 uur, duur van de musical is 2 uur exclusief 20 minuten pauze.

Reissom op zaterdag 8 januari 2022

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ …,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats op zaterdag: € 8,49 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Leusden. Ongeveer een uur voor aanvang van de musical wordt u welkom geheten in het AFAS Theater Leusden.

De musical

Om 15.00 uur begint de matineevoorstelling van 14 de musical. Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, rap, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

De wereldpremière is op 25 september in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden bij Amersfoort. Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical wordt gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management. Kijk voor meer informatie op www.14demusical.nl 

Terugreis

Na afloop van deze boeiende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis