Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

40-45 De Musical

0
Dagtocht
Dagtocht

40-45 De Musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

18
1 dag
Reisdatum: zo.06/10, zo.03/11
Details van deze reis

Een dagtocht naar 40-45 Ee Musical is een ware belevenis. De Tweede Wereldoorlog betekent voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Vanaf september 2024 brengt Studio 100 hierover een spectaculaire en intense voorstelling. Deze productie wordt gerealiseerd met steun van Joop van den Ende. Ga mee met ter Beek Reizen met de dagtocht 40-45 De Musical.

Vertrekdatum 40-45 De Musical

  • zondag 6 oktober 2024
  • Zondag 3 november 2024

Reissom

Bus + Premium zitplaats incl. 1 consumptie en één brochure per twee plaatsen€ 145 pp
Bus + Zitplaat Rang 1 (geen consumptie en brochure)€ 129 pp

Wij berekenen geen reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden & -verzekering

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de orderkosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

  • De premie van de a.s.r. ik kies zelf annuleringsverzekering bedraagt:
  • Zitplaats premium: € 9,65 pp + € 4,24 poliskosten per boeking
  • Zitplaats rang 1: € 8,59 pp + € 4,24 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Circa 1 uur voor aankomst van de voorstelling arriveren we bij het speciaal voor deze musical gebouwde theater.

Het verhaal

Een verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen.

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog.
Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren.
Ze groeien op in een warm nest.
De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken.
Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin.
Ook in het gezin van Dirk en Louis…

Concept & overige informatie

Het Concept: De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effects. Het publiek zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten wordt de locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld helemaal passend gemaakt voor de voorstelling. Op alle vlakken zal 40-45, de musical een uitzonderlijke productie worden.

Overige informatie: De voorstelling duurt circa 2:15 uur, er is geen pauze voorzien.
In de foyer van het theater vindt u verschillende bars/foodcorners. Hier kunt u voor de voorstelling terecht voor een hapje en drankje. Omwille van het technische concept van de voorstelling waarbij de tribunes door de hele zaal rijden, is het niet op elk moment mogelijk om de zaal te verlaten of weer terug te komen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de voorstelling minder geschikt. Een bezoeker met een hoorapparaat of cochleair implantaat kan gebruik maken van de ringleiding in het theater door zijn/haar toestel op de T-stand te zetten, de koptelefoon hoeft dan niet gebruikt te worden.

Terugreis

Na afloop van de voorstelling rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis