Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

AIDA – Het Operaspektakel

0
Dagtocht
Dagtocht

AIDA - Het Operaspektakel

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

74
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Wegens onvoorziene productionele redenen zal AIDA – Het Operaspektakel in 2024 enkel te zien zijn in Duitsland en niet op internationale tournee kunnen gaan. Om deze reden bieden we in 2024 geen dagtocht naar AIDA het Operaspektakel aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Na ruim 20 jaar wordt de traditie van grootschalige operaproducties nieuw leven ingeblazen met een grootse productie van Guiseppe Verdi’s AIDA. Na de wereldpremière in Hamburg, gaat deze nieuwe productie op tournee door Europa en is op zaterdag 2 maart 2024 in Rotterdam AHOY te zien.

AIDA is voor iedereen: zowel jong als oud, vertrouwde operaliefhebbers en bezoekers die voor het eerst een opera bijwonen. Zij kunnen zich allen verheugen op deze bijzondere productie. Alles wordt uit de kast gehaald voor een unieke ervaring: internationale topsolisten voor de hoofdrollen, een groot symfonieorkest, dansers en een internationaal operakoor. En natuurlijk een levensgroot decor, met videoschermen en special effects.

De hele arena wordt omgetoverd tot het speelterrein van het leger van Radames en de entourage van de prinses Amneris, met meeslepende choreografieën die daarbij horen. De levenslijn van Egypte, de Nijl, ‘stroomt’ in de vorm van bijna 700 vierkante meter glanzend blauw satijn over de hoofden van het publiek het podium op. Vuurwerk wordt afgestoken bij de triomfantelijke terugkeer van het zegevierende Egyptische leger.
Dat klinkt toch fantastisch? 

Vertrekdatum AIDA - Het Operaspektakel

  Reissom AIDA - Het Operaspektakel

  Zitplaats categorie/rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar 
  Zitplaats categorie/rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar 
  Zitplaats categorie/rang 3 inclusief vervoer per luxe touringcar 

   

  Annuleringsverzekering

   In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

  • Categorie/rang 1 zitplaats:
  • Categorie/rang 2 zitplaats:
  • Categorie/rang 3 zitplaats:

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Rotterdam. Circa anderhalf uur voor aankomst van de voorstelling arriveren we bij de AHOY.

  Het verhaal

  Nog voordat het symfonisch orkest de eerste noten van de opera laat horen, begint de reis naar de oudheid: U bevindt zich aan de voet van de Isis-tempel bij de poorten van het koninklijk paleis. Bij binnenkomst in AHOY ruikt u de lotusbloesem, pijnbomen, kruiden en zelfs het water van de Nijl. Een warme bries waait af en toe door de arena en het zachte getjilp van krekels en vogels kondigen een nieuwe dag aan.

  De arena is ons speelveld
  Soldaten, priesters en talrijke Egyptische vrouwen in de entourage van prinses Amneris betreden de arena vanuit alle richtingen: De aria van Radames wordt in de zaal gezongen – van dichtbij tussen de toeschouwers en tegelijkertijd te volgen op het grote gebogen videoscherm boven het podium.

  Het zwaaien van de zwaarden, het marcheren van soldaten, het stromen van het Nijlwater – AIDA is een audiovisueel spektakel rondom de liefde tussen twee mensen: AIDA, gevangene aan het Egyptische hof en Radames – veldheer van Egypte.

  Liefde, rivaliteit, angst, wanhoop en hoop
  Alleen in de arena kan dit liefdesverhaal zo spectaculair worden verteld: Twee mensen midden in het gigantische monumentale decor, die met hun liefde de focus op zich vestigen en ons alles om ons heen doen vergeten…

  Terugreis

  Na afloop van deze grootschalige operaproductie is er voldoende tijd om weer in de luxe touringcar plaats te nemen en rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.