Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aida

0
Dagtocht
Dagtocht
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

689
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen musicalreis naar AIDA aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: Disney’s AIDA is de must see musical. Een overrompelende musical die je recht in het hart raakt. Stage Entertainment brengt AIDA in het sfeervolle AFAS Circustheater in Scheveningen, te midden van adembenemende decors en kostuums. Boek een arrangement inclusief busreis en ticket.

Aida musical

Vertrekdatum musicalreis Disney's Aida

 • ...
 • Aankomst in Scheveningen ± 1.30 uur voor aanvang van de musical.
 • Aanvang matineevoorstelling op zondag: 14.00 uur en op zaterdag: 15.00 uur.

Reissom musicalreis Disney's Aida

 Zitplaats premium inclusief vervoer per luxe touringcar 
 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar 

 

 • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Premium zitplaats: € 11,98 + € 4,52 poliskosten per boeking
 • Rang 1 zitplaats: € 10,89 + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpool Maagdenburgstraat
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de geliefde badplaats Scheveningen. We arriveren circa 1.30 uur voor aankomst van de matineevoorstelling van Aida.

De musical Disney's Aida

Aida vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is. Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook in deze tijd weten te raken. Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar.

Aida speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. De Egyptische kapitein van het leger Radames ontmoet Aida bij een groep gevangen genomen vrouwen uit Nubië. Hij weet niet dat zij de dochter van de Nubische koningin Kandake is. En besluit haar als bediende aan zijn verloofde Amneris (dochter van de farao) te geven. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida.

De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

Terugreis

Na afloop van deze meeslepende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis