Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Historisch Gouda

0
Dagtocht
Dagtocht

Ambachtelijk Gouda

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2741
1 dag
Reisdatum: di.23/07, do.22/08 & di.17/09
Details van deze reis

Gouda is een prachtige stad in het Groene Hart van de Randstad. De stad is ontstaan in de middeleeuwen op de plaats waar de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. Het historisch centrum van de stad is prachtig bewaard gebleven en tegenwoordig één van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, de grachten en de vele hofjes is een bezoek meer dan waard. Ga met ons mee tijdens deze volledig verzorgde dagtocht.

Vertrekdatum ambachtelijk Gouda

 • dinsdag 23 juli 2024 - VOL (boeking op wachtlijst mogelijk)
 • donderdag 22 augustus 2024 - VOL (boeking op wachtlijst mogelijk)
 • dinsdag 17 september 2024

Reissom

Ambachtelijk Gouda
Verzorgde dagtocht inclusief:

 • goed verzorgd ontbijtbuffet
 • stadswandeling door Gouda
 • boottocht door de historische grachten
 • vrije pauze in Gouda
 • heerlijk 3-gangendiner
€99,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route naar Apeldoorn. Aan de rand van deze stad vinden we een sfeervol restaurant waar u wordt verwacht voor het gebruik van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

Programma

Na aankomst in Gouda maken we een mooie stadswandeling onder leiding van een gids. Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de prachtige en gedetailleerde gebouwen in de stad en de schilderachtige grachten. Gouda kent een rijke handelsgeschiedenis. Zo kent Gouda van vroeger uit vele ambachten. Het is een stad met een rijke historie en cultuur.

Aansluitend op de stadswandeling maken we een prachtige boottocht over de historische grachten van de stad. Tijdens deze boottocht ontdekken we de historische schoonheid en het charme van de stad. We worden omgeven door de eeuwenoude gebouwen, vele sfeervolle bruggetjes en levensechte stadsgezichten.

Aansluitend vervolgen we onze weg naar het centrum van Gouda. In dit centrum heeft u enige tijd vrij. De compacte historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, kleine middeleeuwse straatjes, grachten en vele hofjes is een bezoek meer dan waard.

Terugreis

Aan het einde van de middag laten we Gouda achter ons en rijden terug richting Twente. Onderweg maken we bij een gezellig restaurant een stop voor het gebruik van een goed verzorgd 3-gangendiner.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Historisch Gouda

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.