Anastasia

(3 Beoordelingen)
Dagtocht
Dagtocht

Anastasia - De Broadway Musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3104
1 dag
Reisdatum: Vanaf voorjaar 2021

Anastasia verplaatst naar voorjaar 2021

Vanwege het geringe perspectief op een financieel gezonde heropening van de theaters verwacht Stage Entertainment Nederland zijn voorstellingen tot het voorjaar van 2021 niet te kunnen spelen. Anastasia zal daardoor dit jaar niet meer te zien zijn. De voorstellingen worden in de loop van 2021, wanneer het weer verantwoord is om voorstellingen voor een groep groter dan 100 personen te spelen, hervat. Zodra er nieuwe data en prijzen bekend zijn zullen wij  dit op onze website publiceren. 

Details van deze reis

Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief busreis en zitplaats tijdens de musical Anastasia. Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Met ter Beek Reizen naar de musical Anastasia

Vertrekdata Anastasia de Broadway musical

Reissom Anastasia de Broadway musical

 Zitplaats PREMIUM inclusief vervoer per luxe touringcar€ 135,- p.p.
 Zitplaats op rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 119,- p.p.
 Zitplaats op rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 104,- p.p.
 Alléén vervoer per luxe touringcar€  35,- p.p.

Annuleringsverzekering

In geval van annulering gelden voor deze musicalreis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 Annuleringsverzekering Premium zitplaats € 9,16 p.p.
 Annuleringsverzekering zitplaats rang 1 € 8,07 p.p.
 Annuleringsverzekering zitplaats rang 2 € 7,05 p.p. 

Prijzen kortlopende annuleringsverzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats in de regio Twente rijden we via een snelle route richting Scheveningen. Verwachtte aankomsttijd is twee uur voor aanvang van de musical. De boulevard van Scheveningen (op loopafstand van het AFAS Circustheater) biedt een bijzondere combinatie van recreatie aan en bescherming tegen de zee. Tal van leuke restaurants en strandtenten bieden een mooi uitzicht op de zee en De Pier.

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

De spectaculaire en internationaal succesvolle Broadway musical ANASTASIA, geïnspireerd op de beroemde animatiefilm uit 1997, vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren aan de macht, kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd met Anastasia? Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Ga mee op een weergaloze reis!

De musical ANASTASIA volgt de jonge, moedige Anya. Een weeskind die zich niets herinnert van vroeger en geen idee heeft wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op groothertogin Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar familiegeschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet officier Gleb vlucht Anya naar Parijs. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Kijk voor meer informatie op de website van de musical
Duur van de musical: circa 3 uur inclusief pauze

Terugreis

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis
3 Beoordelingen
Sorteer op:WaarderingDate

AD

Single reiziger

”Verbluffend”

25 september 2019

De Telegraaf

Single reiziger

”Spektakel in Scheveningen”

25 september 2019

Trouw

Single reiziger

”Overweldigende decors”

25 september 2019