Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

André Rieu in Maastricht

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

André Rieu Vrijthof Maastricht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

9660
1 dag
Reisdatum: vr.14/07/23, za.15/07/23 & vr.21/07/23
Details van deze reis

André Rieu, de ‘Koning van de Wals’ is, samen met zijn Johann Strauss Orkest, terug in Maastricht. Geniet van dit indrukwekkende zomeravondconcert op vrijdag 14 & zaterdag 15 juli 2023 op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Geniet van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: heel veel romantiek! Boek een arrangement inclusief busreis en concertticket.

Andre Rieu ter Beek Reizen

Vertrekdata zomeravondconcert Andre Rieu Maastricht

  • vrijdag 14 juli 2023 - VOL
  • zaterdag 15 juli 2023 - VOL
  • vrijdag 21 juli 2023 - VOL

Reissom André Rieu in Maastricht 2023

Zitplaats rang 2 (vak B2) inclusief vervoer per luxe touringcar€ 165,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 2 zitplaats: € 11,98 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Maastricht. In deze bourgondische stad raak je niet snel uitgekeken. Nadat we omstreeks 13.30 uur aankomen in Maastricht kunt u op eigen gelegenheid kennis maken met de stad. De oude binnenstad vormt een fantastisch decor met historische panden, terrassen vol gezelligheid en romantische straatjes en pleinen. De bekende (mode)merken hebben in de stad de meest prachtige winkels en talrijke boetieks met unieke artikelen op het gebied van mode, accessoires en design. Culinair gezien is er van alles te beleven, want zo’n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café.

Programma

Om 18.30 uur gaan de hekken open van het Vrijthof en kunt u plaatsnemen om het indrukwekkende zomeravondconcert van de grootmeester en zijn orkest te beleven. Een avond met een lach en een traan. Om ca. 20.00 uur verzorgt de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden straatoptredens met feestelijke marsmuziek. Geniet vervolgens van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten.

Terugreis

Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis