Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vrijthofconcert André Rieu Maastricht

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

André Rieu op het Vrijthof Maastricht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

9923
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar André Rieu op het Vrijthof aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

André Rieu, de ‘Koning van de Wals’ is, samen met zijn Johann Strauss Orkest, terug in Maastricht. Geniet van dit indrukwekkende zomeravondconcert op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

Geniet van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het belooft wederom een onvergetelijke avond te worden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: heel veel romantiek!

Boek een arrangement inclusief busreis en concertticket voor een onvergetelijke ervaring. Eenvoudig te beleven samen Ter Beek Reizen.

Andre Rieu ter Beek Reizen

Vertrekdatum Vrijthofconcert Andre Rieu Maastricht

  Reissom Vrijthofconcert André Rieu Maastricht 2024

  Zitplaats rang 2 (vak B2) inclusief vervoer per luxe touringcar 

   

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

  Annuleringsvoorwaarden & -verzekering

   In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

  • De premie van de a.s.r. ik kies zelf annuleringsverzekering bedraagt:
  • Zitplaats rang 2 : € 11.58 p.p. + € 4,24 poliskosten per boeking

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Maastricht. In deze bourgondische stad raak je niet snel uitgekeken. Nadat we omstreeks 13.30 uur aankomen in Maastricht kunt u op eigen gelegenheid kennis maken met de stad. De oude binnenstad vormt een fantastisch decor met historische panden, terrassen vol gezelligheid en romantische straatjes en pleinen. De bekende (mode)merken hebben in de stad de meest prachtige winkels en talrijke boetieks met unieke artikelen op het gebied van mode, accessoires en design. Culinair gezien is er van alles te beleven, want zo’n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café.

  Programma

  Om 18.30 uur gaan de poorten van het Vrijthof open en kunt u plaatsnemen om het indrukwekkende zomeravondconcert van de grootmeester en zijn orkest te beleven. Een avond met een lach en een traan. Om ca. 20.00 uur verzorgt een nog onbekende harmonie straatoptredens met feestelijke marsmuziek. Geniet vervolgens van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten.

  Terugreis

  Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.