Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

André Rieu in Wenen

0
7 daagse reis
7 daagse reis
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4364
7 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen verzorgde busreis naar Wenen inclusief een optreden van André Rieu aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Zitplaats rang 1 tijdens het onvergetelijke concert van André Rieu
 • Uitgebreide stadstour door het romantische Wenen met Nederlandstalige gids
 • Rondleiding door het prachtige ‘Sissi-kasteel’; Schloß Schönbrunn
 • Rondleiding door het schitterende 900 jaar oude Stift Klosterneuburg

De Koning van de Wals nodigt u uit voor een onvergetelijke concertbelevenis in de keizerlijke hoofdstad van Oostenrijk. André Rieu en zijn Johann Strauß orkest brengen klassieke werken op een luchtige en feestelijke wijze en waar kan dat beter dan in het romantische Wenen. De parel aan de Donau zal u verrassen met haar aangename karakter, schitterende gebouwen en overal voelbare koninklijke en keizerlijke sfeer. Laat u muzikaal betoveren en treedt in de sporen van keizerin Sissi.

Busreis Andre Rieu in Wenen met ter Beek Reizen
Data & prijzen

Vertrekdatum 7-daagse reis André Rieu in Wenen

 • ...

De reissom is inclusief

 • Overnachting op de heen- en terureis in een goed hotel in Zuid Duitsland inclusief ontbijtbuffet en diner
 • 4 Overnachtingen in het 4-sterren Holiday Inn Vienna South inclusief ontbijtbuffet en diner op de 2e en 5e dag van uw reis
 • Goed verzorgd 3-gangendiner op dag 3 en 4 bij een sfeervol restaurant in Wenen
 • 3 uur durende stadsrondrit in Wenen met een Nederlandstalige gids
 • Entree en rondleiding door Schloss Schönbrunn met een Nederlandstalige gids
 • Zitplaats rang 1 tijdens het live concert van André Rieu
 • Entree en rondleiding in Stift Klosterneuburg
 • Vrije pauze in Passau en Linz
 • Mooie natuurtocht door het Wienerwald
 • In-ear audiosysteem tijdens de tour in Wenen & in Schönbrunn
 • Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom 7-daagse busreis André Rieu in Wenen

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer 
 Toeslag 1-persoonskamer 

 

N.B.: Er zijn afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering en SGR-coronaheffing

Verzekeringen

Annuleringsverzekering doorlopend voor 1 jaar:
(Max.reissom € 1500,- p.p. per reis)
 
– voor 2 personen (zelfde huisadres) 
– voor 1 persoon 
Prijzen doorlopende verzekering inclusief poliskosten 
Reisverzekering (alleen deze reis)
(incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
 
– Uitgebreide dekking 
– Basis dekking (€ 50,- eigen risico bagage) 
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten 

 

Reisprogramma

1e DagTwente – Zuid-Duitsland

Via een snelle route rijden we naar Zuid Duitsland waar we dineren en overnachten.

2e DagZuid-Duitsland - Passau – Wenen

Na het ontbijt rijden we voor een pauze naar Passau; de stad waar drie rivieren (Donau, Inn en Ilz) samenkomen. Geniet van de veelkleurige pasteltinten van de huizen, de mooie barokke gevels en de groen koperen koepels die het stadsbeeld van het historische stadshart bepalen. Vervolgens begeven we ons naar de romantische Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Na aankomst in het hotel kunt u genieten van een heerlijk diner in het panorama-restaurant.

3e DagStadstour Wenen

Tijdens een interessante stadstour (±3 uur) met een Nederlandse gids ziet u indrukwekkende historische gebouwen als de Staatsopera, het Parlement, het Burgtheater, het Rathaus en de Universiteit. Maar u bezoekt ook het moderne Wenen met onder andere het Hundertwasserhaus waar bizarre vormen en de meest uiteenlopende kleuren elkaar afwisselen. De middag kunt u naar eigen inzicht doorbrengen in het levendige centrum van de stad. De Hofburg is het grootste paleis in de binnenstad. Van hieruit regeerden de Habsburgers het hertogdom Oostenrijk dat daarna uitgroeide tot één van de grootste keizerrijken in Europa. Wenen zou Wenen niet zijn zonder haar traditionele Fiaker, de paardenkoets. Met een traditionele bolhoed op hun hoofd geven de koetsiers van de Fiakers onderweg toeristische informatie. Vanavond kunt u in een sfeervol restaurant genieten van een goed verzorgd 3-gangendiner.

4e DagSchloss Schönbrunn & André Rieu LIVE

Vandaag maakt u kennis met het imposante Schloss Schönbrunn, gebouwd naar het voorbeeld van het Paleis van Versailles. In deze geliefde keizerlijke zomerresidentie is het weelderige interieur geheel intact gebleven. Middelpunt is de ‘Große Galerie’, een prachtige rococozaal. Toentertijd vonden hier de officiële ontvangsten en andere plechtigheden aan het hof plaats. De deskundige Nederlandstalige gids neemt u mee voor een rondleiding. Achter het paleis ligt het schitterende slotpark. Hier heeft u vanaf het dakterras een uniek uitzicht op Schloss Schönbrunn, Wenen en het Wienerwald. ’s Middag keren we terug naar het hotel waar u zich kunt opfrissen voor het avondprogramma. Na een vroeg diner in de stad staat er vanavond een muzikale betovering op het programma.
André Rieu LIVE in Wenen. U zit eerste rang in de Wiener Stadthalle en bent getuige van een wervelende show met unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauß orkest, het koor en internationale solisten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musicalmelodiën. Een avond met een lach en een traan en een vleugje romantiek.

5e DagStift Klosterneuburg & Wienerwald

Na het ontbijt rijden we naar Stift Klosterneuburg voor een rondleiding. Het Stift is bekend vanwege de negenhonderdjarige wijnbouwtraditie van dit oudste en bekendste wijngoed van Oostenrijk. Het barokke gebouwencomplex behoort samen met het wereldberoemde Altaar van Verdun, topstuk van de museumcollectie, tot het belangrijkste erfgoed van het land. Aansluitend maken we een rondrit door het Wienerwald; een lieflijk landschap, deels nog ongerept, met vele bossen, beekjes en pittoreske dorpen. ’s Middag keren we terug naar Wenen.

6e DagWenen – Zuid-Duitsland

We nemen na het ontbijt afscheid van Wenen en bezoeken de Donaustad Linz. Idyllische straatjes met historische gebouwen vormen het stadsgezicht van de oude binnenstad. Het Landhaus, het oude Rathaus en het Mozarthaus zijn geliefd vanwege de renaissance bouwkunst. Fijnproevers kunnen genieten van de Linzer Torte. Deze lekkernij van kruimeldeeg gevuld met jam staat bekend als de oudst bekende taart ter wereld. Aan het einde van de middag komen we aan in Zuid-Duitsland waar we dineren en overnachten.

7e DagZuid-Duitsland – Twente

We via de snelste route terug richting Twente. In de regio kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen afscheidsdiner.

Uw hotel

In Wenen overnacht u in het uitstekende 4-sterren hotel Holiday Inn Vienna South. De modern ingerichte kamers zijn o.a. voorzien van airconditioning, televisie, badkamer en gratis WiFi. ‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Op de eerste en laatste avond in Wenen kunt u genieten van een goed verzorgd 3-gangen diner in het mooie panorama-restaurant van uw hotel. Op dag 3 en 4 dineren we bij sfeervolle restaurants in de nabije omgeving van het centrum van Wenen.
Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8,6
Internet: www.ihg.com

Op de heen- en terugreis verblijft u in een goed hotel in Zuid-Duitsland inclusief ontbijtbuffet en diner.

Route

Foto en Video
Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.